Masajul te ajută să scapi de kilogramele în plus

Ai decis că nu ești mulțumită de felul în care arăți, așa că ai trecut la schimbare. Ai început să faci ceva mai multă mișcare, eventual ți-ai făcut un abonament la sală, ți-ai schimbat stilul alimentar, sau doar ții o dietă care crezi că ți se potrivește. Într-adevăr, se vede o schimbare, dar parcă este nevoie de ceva.

masaj slabit 1

Picture 1 of 5

Ei bine, chiar dacă nu crezi, nu doar dietele te ajută să slăbești, ci și masajul. Există chiar și anumite zone pe care ar trebui să te concentrezi, dacă vrei să scapi de kilogramele în plus.

Fără îndoială că ai auzit de presopunctură, adică acea tehnologie medicală complexă, folosită de mii de ani pentru tratarea unor probleme de sănătate. Presopunctura are la bază ideea că fiecare organ este legat de unele puncte pe de corp, iar dacă vrei să îmbunătățești funcționarea lui, trebuie să masezi zona respectivă. În același mod, dacă vrei să slăbești, trebuie să te concentrezi pe punctele care te ajută să topești grăsimea. Mai jos, avem câteva ponturi pentru tine, care te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus.

Masează-ți urechea

Dacă îți masezi urechea, îți accelerezi metabolismul și slăbești. Este indicat să o faci timp de trei minute, de trei ori pe zi, folosind degetul mare. Vei observa, după această tehnică, că ai mai multă energie, iar ca un bonus, vei scăpa de senzațiile neplăcute de brațe și picioare obosite.

Masează-ți punctul dintre buză și nas

Următorul punct de masat pentru slăbit este localizat între nas și buza superioară. Este necesar să îl stimulezi de două ori pe zi, câte 5 minute. Astfel vei controla foamea și nervozitatea care te face să mănânci mai mult decât ai nevoie. Este indicat să recurgi la acest exercițiu mai ales dacă obișnuiești să mănânci mult când ești stresată.

Masează-ți antebrațul

Un alt punct cheie de masat atunci când vrei să slăbești este situat pe antebraț, un pic mai jos de cot. De câte ori îl vei masa, îți vei regla temperatura corpului și îți vei îmbunătăți tranzitul intestinal. Este indicat să îl stimulezi de 2-3 ori pe zi.

Masează-ți piciorul

Chiar sub genunchi. Acesta este un punct cheie al organismului. Când îl masezi, nu doar că îți vei îmbunătăți digestia, ci vei scăpa de inflamația din organism. Chinezii îl numesc punctul longevității, pentru că te protejează de sute de boli. Trebuie să îl masezi de nouă ori, în sensul acelor de ceasornic, dar nu face această operațiune înainte de culcare, pentru că poate cauza insomnie.

Presopunctura vine în ajutorul tău și pentru că te scapă de tensiunea musculară și ajută circulația sângelui, te ajută să te vindeci mai repede, dacă suferi de boli cronice. Aceste tehnici de masaj te scapă de durere și te ajută să te relaxezi, dacă ești stresată. Prin urmare, poți repeta aceste exerciții zilnic, mai ales că nu sunt greu de făcut, și nici nu durează prea mult. Vei observa repede diferența.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*