Masajul anticelulitic poate fi efectuat acasă. Iată cum

Masajul este reprezentat prelucrarea manuală sau mecanică a ţesuturilor moi şi a sistemului muscular, cu scopul de a obţine efecte terapeutice. Pentru aplicarea masajului anticelulitic se folosesc palmele, degetele şi uneori chiar pumnii. Sunt şi tehnici care se aplică cu ajutorul unor obiecte, cum ar fi beţele de bambus. Acest […] mai mult »

Masajul anticelulitic, secretul unei pieli sănătoase

Una dintre cel mai des întâlnite proceduri folosite în combaterea celulitei, şi destul de accesibilă din multe puncte de vedere, este metoda aplicării mesajului anticelulitic. Masajul este prelucrarea manuală sau mecanică a ţesuturilor moi şi a sistemului muscular, cu scopul de a obţine efecte terapeutice. Pentru aplicarea masajului anticelulitic se […] mai mult »

4 lucruri pe care trebuie să le faci înainte şi după masaj

Beneficiile aplicării tehnicilor de masaj sunt cunoscute încă din cele mai îndepărtate timpuri. În scop terapeutic sau medical, aplicarea manevrelor specifice masajului a reprezentat o modalitate de pregătire şi vindecare. Este metoda prin care corpul uman era pregătit pentru a putea susţine un efort mare şi calea de vindecare în […] mai mult »

Cum să realizezi corect masajul bebelușului

Masajul este un mijloc de a calma, a liniști și întări copilul. Acesta vă ajută să aveți o interacțiune pozitivă cu bebelușul și întărește legătura părinte-copil, având numeroase beneficii. Când să începeți masajul pentru copii? În general, după împlinirea primei luni este momentul ideal. Bariera pielii unui copil este subdezvoltată […] mai mult »