Reflexoterapia sau masajul palmelor

Reflexoterapia îşi are originile undeva în urmă cu aproximativ 5000 de ani, lucrări şi fresce atestând folosirea acestei tehnici ca şi terapie în civilizaţiile egiptene sau asiatice. Reprezintă ştiinţa zonelor reflexogene ale organismului şi a vindecării afecţiunilor prin activarea anumitor puncte. Masajul palmelor este o tehnică prin care ne putem […] mai mult »

Tonifierea organismului şi tratarea afecţiunilor prin masajul cu miere

Mierea deţine un bogat bagaj de vitamine, minerale, substanţe antibacteriene, antioxidanţi şi enzime, acţionând benefic asupra organismului uman. Pe lângă aportul important pe care ni-l furnizează introdusă în alimentaţie, mierea poate fi folosită pentru o serie largă de procedee ce pot fi aplicate corpului nostru. Masajul cu miere Masajul cu […] mai mult »

Masajul în timpul sarcinii

Masajul în timpul sarcinii este apreciat de majoritatea celor care îl adoptă, fiind o oază de ralaxare şi linişte, într-o perioadă în care încordarea şi solicitarea organismului sunt la cote maxime, când psihicul femeii trece printr-o serie de schimbări şi oscilaţii, când întregul corp este supus unor schimbări majore. CONTINUARE […] mai mult »