Masajul suedez și aromaterapia

Considerată modalitatea tradițională a masajului modern, masajul suedez a trecut pur și simplu testul timpului datorită avantajelor deosebite pe care le-a dovedit în domeniul vindecării corpului și minții. Dacă ați fost vreodată la masaj, este posibil să fi experimentat măcar o formă de masaj suedez.

Masajul suedez are la bază un singur accent principal: relaxarea. Cu toate acestea, prin mișcări lungi, acesta este benefic și terapeutic și prin ameliorarea tensiunii musculare, creșterea fluxului sanguin în zonele critice și ruperea țesutului cicatrician.

Această modalitate de masaj a fost dezvoltată pentru prima dată de un doctor suedez, Dr. Per Henrik Ling, deși are mai mult decât o influență suedeză. Cu tehnici împrumutate din mai multe țări, inclusiv China, Egipt, Grecia și multe altele, masajul suedez combină multe practici pentru a crea o experiență de masaj care a devenit populară din diverse motive. Masajul suedez este foarte terapeutic și relaxant.

Fiecare sesiune de masaj la un salon specializat sau efectuată la domiciliu de un terapeut cu experiență este menită să atingă aceleași obiective: să fie terapeutică și relaxantă. Atunci când un client solicită un masaj suedez la un studio de masaj profesional, acesta va beneficia de regulă de avantajul de a solicita și exemplificări ale altor tipuri de masaj disponibile cum ar fi masajul adânc l țesuturilor sau masajul cu pietre fierbinți.

Mulți clienți văd beneficiul diferitelor modalități și aleg să includă terapia de masaj în planurile lor de sănătate și wellness prin înscrierea în programe de terapie prin masaj. Membrii programelor de genul acesta beneficiază de terapie de masaj în mod regulat și astfel de nenumărate beneficii pentru sănătate pe termen lung.

Aromaterapia
Sesiunile de masaj cu ulei esențial pot oferi un sentiment și mai mare de relaxare, vitalitate și calm. Acestea au devenit cunoscute la nivel global sub denumirea de aromaterapie. Opțiunile disponibile de ulei esențial sunt extracte concentrate obținute din rădăcini, frunze, semințe sau flori de plante. În timp ce unele uleiuri esențiale pot oferi beneficii fizice, cum ar fi reducerea durerii, îmbunătățirea circulației sanguine și scăderea tensiunii arteriale, alte uleiuri esențiale pot fi utile pentru terapia emoțională, cum ar fi detensionarea, lupta împotriva depresiei și pur și simplu oferirea unui sentiment profund de calm.

După cum afirmă Centrul Medical al Universității din Maryland, uleiurile esențiale au fost folosite în scopuri terapeutice timp de aproape 6000 de ani. Aducerea tradițiilor lumii vechi în cadrul stilului modern de terapie prin masaj este o modalitate pentru specialiști să ofere o bucurie și o oportunitate mai mare pentru auto-îngrijire.

Există diverse opțiuni de aromaterapie care pot fi adăugate la orice sesiune de masaj pentru o taxă suplimentară. Studiourile specializate amestecă ulei de aromoterapie în loțiunea dvs. de masaj pentru a vă oferi beneficiile pe care uleiurile esențiale le pot adăuga stării dvs. generale de bunăstare. Alegeți una dintre aceste opțiuni de aromaterapie pentru a vă oferi vouă înșivă șansa de a descoperi și experimenta starea finală de relaxare și revitalizare.

Tipuri de uleiuri esențiale utilizate pentru aromaterapie
Lavanda: Parfum ușor și floral care poate promova relaxarea, îmbunătăți starea de spirit și promova un somn liniștit.

Eucalipt: Un parfum puternic din plante face ca eucaliptul să fie memorabil și plăcut. Acest miros de singurătate poate stimula, purifica și deschide simțurile pentru a ajuta la focalizare și claritate.

Radiance: Un miros ușor dulce și citric, cu un indiciu de pin. Uleiurile amestecate de Radiance sunt înălțătoare și energizante.

Vitality: Un parfum floral ușor de uleiuri esențiale amestecate care au un finisaj de pământ. Vitalitatea se calmează și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*