Oricine merită un masaj de relaxare periodic

Știm, știm… ești foarte ocupat, nu ai timp de nimic și nu trebuie să cheltui banii decât pe lucruri cu adevărat necesare. Nevoile altor persoane au prioritate față de ale tale uneori. Am uitat ceva? Da, ești sigur că durerile musculare și stresul vor dispărea de la sine dacă nu le acorzi atenție.

Acestea sunt doar câteva din numeroasele scuze pe care le inventează oamenii atunci când încearcă să găsească o motivație a faptului că nu au nevoie de masaj. Astăzi ne vom ocupa de principalele motive pentru care credeți că nu ar trebui să optați pentru un masaj pentru a vedea de ce contrariul acestei percepții este adevărata realitate.

Masajul nu este doar pentru alte persoane
Masajul este pentru toată lumea, în special pentru tine. Cu o gamă largă de stiluri și tipuri de masaj la dispoziție acum, există cel puțin un tip de masaj care poate fi potrivit pentru orice tip de corp, diagnostic, preferințe și nevoi.
Indiferent dacă preferați atingerea delicată a masajului suedez sub presiune ușoară sau presiunea intensă a masajului țesuturilor adânci, există un masaj potrivit doar pentru dvs. Fiecare persoană poate găsi o tehnică de masaj care să acopere gama sa de nevoi și cerințe în fiecare perioadă a vieții sale.

Ai timp dacă vrei!
Există timp în programul dvs. pentru un masaj dacă vă doriți acest lucru cu adevărat. Gândiți-vă la modul în care irosiți uneori timp prețios stresându-vă pentru lucruri pe care nu le puteți rezolva sau schimba chiar atunci. Asigurați-vă că înlocuiți aceste episoade din programul dvs. cu un masaj relaxant. Acesta va fi mult mai benefic decât inutila încercare de a rezolva unele probleme prin a vă gândi intens la acestea.

În primă fază poate fi dificil să vă schimbați percepția dar dacă includeți cel puțin un masaj pe săptămână în rutina dvs. obișnuită, veți fi uimiți de cât de ușor se schimbă lucrurile în bine. Sugestie: programați-vă mai multe ședințe de masaj în aceeași zi a săptămânii, timp de câteva săptămâni. De exemplu, în fiecare joi la prânz sau în fiecare vineri seara. Astfel, veți ști că trebuie să mergeți si va deveni o obișnuință de care veți beneficia din plin pe termen lung.

Îți poți permite!
Dacă trebuie să vă controlați cheltuielile săptămânale, renunțarea la o masă în oraș pe săptămână sau la un film de vineri seara în favoarea unei activități de relaxare care vă poate face să vă simțiți mult mai bine este cu siguranță o idee bună. Dacă lista dvs. de cumpărături săptămânale include medicamente pentru dureri de cap, suplimente de somn sau suplimente de stimulare a imunității, trebuie să știți că veți avea nevoie de aceste lucruri mai puțin dacă optați pentru terapie prin masaj.

Tu ești cel mai important în viața ta
Cei dragi au nevoie de tine, e adevărat, dar te apreciază mai mult atunci când ești cel mai bun și te simți cel mai bine decât atunci când ești cel mai obosit sau cel mai stresat. Trebuie să realizați astfel că meritați mai mult și că trebuie să aveți mai multă grijă de voi, nu doar de cei din jur.

Fiecare dintre noi a auzit de-a lungul timpului diverse scuze pentru care oamenii nu pot să se răsfețe cu un masaj nici măcar o dată pe săptămână. După un prim masaj însă, majoritatea persoanelor nu pot crede că au așteptat atât de mult înainte de a-și oferi acest răsfăț și șansa de a-și vindeca mintea și corpul. Ei se simt mult mai bine după o perioadă în care învață să se relaxeze complet. Aceștia ajung să nu mai aibă răbdare până la următoarea ședință de masaj. Și tu poți deveni parte din această categorie de persoane care au descoperit adevăratele beneficii ale masajului pentru mintea și corpul lor.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*