Tehnici eficiente de masaj: piatra caldă și masajul profund al țesuturilor

Relaxarea prin masaj este cel mai plăcut răsfăț de care puteți beneficia în fiecare zi sau măcar o dată pe săptămână. Un masaj de calitate îți oferă o stare mentală de fericire care îi permite corpului tău să elibereze toate tensiunile si stresul. Acesta este momentul pe care l-ai așteptat atâta vreme.

Există un singur lucru care poate face acest moment mai relaxant: masajul cu pietre la cald. O tehnică antică chineză, masajul cu pietre fierbinți este modalitatea perfectă de a calma o persoană aflată pe masa de masaj. Pietrele bazaltului sunt încălzite la aproximativ 125-135 grade înainte de sesiunea dvs. de masaj. După încălzirea corpului cu câteva tehnici tradiționale de masaj suedez, terapeutul dvs. va folosi pietrele ca o extensie a mâinilor pentru a vă masa mușchii.

Cum funcționează masajul cu piatră caldă
Pietrele vă vor încălzi corpul și vă vor slăbi mușchii pentru a permite o eliberare de tensiune și stres fără a adăuga o presiune suplimentară. Sentimentul este atât de relaxant și terapeutic. Masajul cu piatră caldă poate fi foarte benefic pentru mai mult decât relaxarea mușchilor. Mulți clienți vor beneficia de o dispoziție ridicată și de o circulație consolidată care provine din căldura pietrelor, creând un flux sanguin mai mare.

Masajul cu piatră caldă este minunat dacă doriți să scăpați de zgomotul zilnic și doriți să vă întineriți mintea și corpul. Folosind tehnici de masaj cu piatră caldă, puteți obține ameliorarea unor dureri cronice, care nu par să dispară cu ușurință. Poate că cel mai mare beneficiu al terapiei de masaj cu pietre fierbinți este liniștea pe care acesta ți-o oferă. Combinația de pietre calde relaxante și masajul cel mai bine evaluat din industrie este un vis de ușurare a stresului.

Masajul profund al țesuturilor
Din fericire, în cabinetele specializate, fiecare terapeut de masaj este licențiat și instruit să se ocupe de aceste tipuri de solicitări și nu vă va face să suferiți pentru a beneficia de masajul terapeutic pe care îl căutați. În plus, în astfel de locuri, sesiunea dvs. de masaj este personalizată exact la ceea ce doriți, o presiune adecvată în zona dorită, pentru a vă asigura că masajul dvs. asigură rezultatele pe care le căutați.

Tradițional conceput pentru a aplica presiune asupra straturilor de mușchi, a tendoanelor și a altor țesuturi adânci sub piele, masajul profund al țesuturilor poate fi foarte eficient în ameliorarea zonelor problematice și este extrem de terapeutic. Masajul de țesut adânc este, în general, o modalitate de luat în considerare atât pentru sportivi, cât și pentru cei cu program de lucru zilnic. Mușchii devin ușor tensionați și masajele profunde ale țesuturilor pot ameliora unele tipare cronice de durere și tensiune, în special în zona spatelui, umărului și gâtului.

Țesutul profund este una dintre cele mai comune modalități de masaj, iar studiourile specializate au terapeuți care excelează în oferirea acestei forme de masaj. Ceea ce face ca elementul acestuia să fie unic este acela că fiecare client se potrivește cu terapeutul potrivit pe baza nevoilor și așteptărilor de la terapia cu masaj. Pentru persoanele care au dureri cronice și care au nevoie periodic de o ușurare terapeutică a masajului de țesut adânc, specialiștii oferă o metodă eficientă din punct de vedere al costului pentru ca aceștia să beneficieze de un masaj regulat care îi ajută să își mențină bunăstarea fizică și emoțională.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*