Aparatele de auto-masaj vă ajută să vă relaxați

Cu toții adorăm senzația aceea plăcută pe care ți-o dă masajul, acea relaxare şi înlăturare a senzaţiei de oboseală și a tensiunii musculare. De asemenea, nu sunt de neglijat nici beneficii ale masajului, precum  stimularea generală a organismului, creşterea rezistenţei acestuia la agresiunile termice, microbiene sau toxice şi de ameliorare […] mai mult »

Uleiul de masaj – de ce să alegi produse naturale?

Majoritatea dintre noi ar da totul pentru un masaj corporal, unul care nu numai întinereste corpul, ci și mintea și sufletul. Mai mult decât atât, singurul lucru crucial pentru un masaj de întinerire este uleiul de masaj.  Diferite tipuri de uleiuri pentru masaj corporal sunt folosite în spa-uri și centre […] mai mult »

5 trucuri pentru un masaj de relaxare ca la carte

Majoritatea oamenilor cunosc numeroasele beneficii oferite de masajul corpului și mai ales asupra sănătății pentru că reduce stresul, întărește sistemul imunitar și ameliorează durerile musculare. Masajul de relaxare se concentrează asupra acordării timpului clientului pentru a se recupera din stresul vieții cotidiene. Atunci când experimentați un masaj de relaxare, vă […] mai mult »

5 beneficii ale masajului pentru corp și minte!

Chiar dacă nu recunoaştem direct, în această perioadă suntem cu toţii cam obosiţi, stresaţi, extenuaţi şi nervoşi. Serviciul obositor, copiii care ne iau de odihniți când aungem acasă, precum și îndatoririle zilnice nu ne lasă mult timp pentru suficientă recreare şi odihnă. Atunci, o soluție poate veni și de la […] mai mult »