Bambusul te ajută să ai o piele cu aspect sănătos. Vezi cum!

Stresul şi factorii de mediu şi-au lăsat amprenta asupra organismului tău, consumându-ţi rezervorul de energie, oboseala pare că te-a acaparat în totalitate, îmbătrânirea pielii a prins viteză, iar din oglindă te privește o persoană pe care nu o mai recunoști? Cum e? Îți sună cunoscut? Dacă și tu te confrunți cu aceste probleme, și citești aceste rânduri, înseamnă că ai ajuns în locul potrivit pentru tine, pentru că noi avem și soluția să scapi de ele.

Ce ai spune dacă ți-am vorbi despre faptul că salvarea vine tocmai de la bambus. Pe lângă alte beneficii, dintre care enumerăm doar faptul că ajută ficatul să elimine toxinele şi echilibrează sistemul nervos, ingredienţii activi din bambus remineralizează organismul şi redau elasticitatea pielii.

De aceea, specialiștii de la Kosmo Oil au decis că bambusul trebuie introdus în anumite produse de înfrumusețare, care vă pot reda aspectul tineresc al pielii. Vă recomandăm în acest sens crema sau gelul corporal cu bambus de la Kosmo Oil. Acestea sunt hidratante şi pot fi aplicate atât pe corp, cât şi pe faţă sau mâini. Aplicarea gelului corporal cu bambus pe picioare atenuează rapid şi vizibil imperfecţiunile generate de epilare sau chiar micile echimoze apărute ca urmare a traumatismelor uşoare. În plus acesta este foarte uşor absobit de piele, și nu lasă în urmă acea senzație de piele grasă care nu ne place deloc. Specialiștii de la Kosmo Oil dau asigurări că microparticulele de bambus acționează ca un balsam natural, rezultatul fiind un aspect luminos și natural al pielii. Bambusul este încărcat cu fibre solubile și insolubile, fitosteroli, carotenoide, aminoacizi, proteine, clorofila, vitamine și minerale care ajută la hrănirea și tonifierea pielii. Fiind cea mai importantă sursă de silice naturală, componentul cheie al colagenului, bambusul joacă un rol esențial în sinteza colagenului, îmbunătățind elasticitatea și rezistența pielii. Nu este nevoie să mai apelați și la alte produse. Pulberea de bambus conținută de cele două produse de la Kosmo Oil este suficient de fină pentru a oferi o senzație delicată pe piele, dar și protecție împotriva factorilor oxidanți. Tratamentul cu micropulbere naturală din bambus accelerează microcirculația sanguină, sintetizează colagenul și hidratează intens epiderma. După tratament pielea rămâne suplă, mătăsoasă și mată. În plus, se diminuează, până la dispariție, celulita şi a vergeturile; intensifică circulaţia sangvină; înlătură depunerile minerale suplimentare; netezeşte şi uniformizează stratul de sub piele; dezintoxică intensiv organismul.

Nu vă gândiți, cu groază, că veți avea de plătit sume imense, pentru a scăpa de aceste probleme. Produsele de la Kosmo Oil au parte de cel mai bun raport calitate-preț, și veți vedea că nu este nevoie de sacrificii mari pentru a vi le procura. Prețul este unul pentru toate buzunarele, iar pielea dumneavoastră va ”respira” așa cum trebuie. În plus, după cum știți, alături de bamus, și celelalte ingredinente care intră în alcătuirea acestui produs sunt naturale, nefiind agresive cu pielea dumneavoastră. Prin urmare, nimic nu vă împiedică să vă comandați chiar acum cele două produse, sau doar unul dintre ele, pentru a-i testa beneficiile. Veți fi mai mult decât mulțumită de alegerea făcută.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*