Tipuri de masaj și beneficii pentru sănătate

Masajul este o procedură deosebit de utilă pentru sănătate, dar și pentru relaxare. În prezent, tot mai multe persoane apelează la maseuri profesioniști care au grijă să le mențină într-o stare de continuă relaxare prin diverse tehnici.

Indiferent despre ce tip de masaj vorbim, contează foarte mult și produsele utilizate. Acestea pot face diferența când vine vorba de un masaj care să te mențină relaxat pentru o durată mai mare de timp, indiferent că preferi masajul manual sau masajul cu aparate speciale.

Beneficiile masajului

În funcție de scopul tău, poți încerca mai multe tipuri de masaj. Poți apela la profesioniști care, prin tehnici studiate și complexe, pot contribui decisiv la creșterea performanțelor tale sportive, la refacerea organismului după un efort prelungit, reducerea ridurilor, refacerea elasticității pielii, diminuarea durerilor de cap sau stimularea circulației sângelui.

Acestea sunt câteva dintre beneficiile pe care un masaj executat corect îl poate avea asupra sănătății tale. Pentru obținerea unor efecte cât mai bune, asigură-te că maseurul tău folosește produse de calitate.

Kosmo Oil, produse de masaj și wellness

Kosmo Oil deține o gamă largă de produse pentru wellness și masaj. Gelul hidratant cu bambus este unul dintre acestea. Terapia cu bambus este cea mai eficientă cale naturală pentru a avea o piele cu aspect sănătos. Microparticulele de bambus acționează ca un balsam natural, rezultatul fiind un aspect luminos și natural al pielii. Bambusul este încărcat cu fibre solubile și insolubile, fitosteroli, carotenoide, aminoacizi, proteine, clorofilă, vitamine și minerale care ajută la hrănirea și tonifierea pielii. Fiind cea mai importantă sursă de silice naturală, componentul cheie al colagenului, bambusul joacă rol esențial în sinteza colagenului, îmbunătățind elasticitatea și rezistența pielii. Pulberea de bambus este suficient de fină pentru a oferi o senzație delicată pe piele, dar și protecție împotriva factorilor oxidanți. După aplicarea acestui produs în timpul masajului, pielea rămâne suplă, mătăsoasă și mată.

Pentru creșterea tonusului pielii este recomandat masajul cu uleiul neutru de la Kosmo Oil. Acest produs este o combinație de 4 uleiuri vegetale de măsline, migdale dulci, avocado, morcov care tratează epiderma uscată, redă elasticitatea și mărește tonusul pielii.

Este un ulei fără miros, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea în orice tip de tratament corporal. Uleiul de morcov, bogat în vitaminele A, E, și F, ajută la refacerea epidermei uscate și fiind bogat în beta-caroten oferă protecție împotriva agresivității factorilor externi (radiații UV, vânt, agenți poluanți). Uleiul pentru masaj neutru este ideal pentru hidratarea și regenerarea epidermei.

Aspectul și sănătatea pielii tale pot fi influențate foarte mult de masaj. Masajul de relaxare sau cel terapeutic pot da rezultate foarte bune dacă sunt folosite produse de calitate în mod corect. Experții în arta masajului vor ști cu exactitate ce tehnici și produse trebuie aplicate în funcție de cerințele tale.

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*