Beneficiile masajului tălpii

Fiecărui organ din corp îi corespunde un punct reflex de pe tapla piciorului. Harta acestor puncte reflexe este cunoscută cu precizie de către terapeuţii instruiţi în acest sens, ei având şi capacitatea de a accesa exact punctele care pot remedia o problemă medicală. Sunt teorii conform cărora dacă talpa piciorului […] mai mult »

Ce este şi ce afecţiuni vindecă hidrokinetoterapia

Hidrokinetoterapia este gimnastica în apă combinată cu tehnici de masaj terapeutic. Acest gen de terapie se practică încă din cele mai vechi timpuri, reprezentând o variantă extrem de eficientă în tratarea multor afecţiuni. Pentru hidrokinetoterapie se foloseşte apă simplă, apă termală, sulfuroasă, sărată sau apă de mare. Este un procedeu […] mai mult »

Ce părere aveți despre masajul cu pietre de jad?

Jadul este considerată piatră curajului, a dreptăţii, a echilibrului, a generozităţii şi a păcii, aduce noroc şi sănătate. Este recunoscută ca fiind cea mai prietenoasă piatra semipreţioasă cu corpul uman şi o foarte bună conductoare a razelor infraroşii, facilitând transferul şi efectul de rezonanţă cu corpul nostru. Este și motivul […] mai mult »

Masajul cu pietre vulcanice vă ajută să vă relaxați

Masajul cu pietre vulcanice îşi are rădăcinile în medicina ayurvedică tradiţională, iar pietrele utilizate în masajul terapeutic sunt în marea lor majoritate de bazalt. Dimensiunea pietrelor contează? Atunci când sunt alese pietrele pentru masaj, acestea sunt de obicei pe mărimi şi forme, în funcţie de fiecare parte a corpului (umeri, […] mai mult »