Beneficiile masajului Tai Na

Tui Na este o formă terapeutică de masaj și a fost folosită în China pentru mai mult de 2000 de ani. Terapia cu masaj Tui Na a fost considerată forma externă de masaj și este folosită pentru a oferi tratamente speciale persoanelor de toate vârstele, de la vârsta prematură până […] mai mult »

Relaxează-te cu terapia Thai

Cercetările au arătat că terapia cu masaj are numeroase beneficii. Acesta poate reduce rata cardiacă a persoanei, precum și tensiunea arterială sistolică și diastolică, stimulează sistemul imunitar al organismului, îmbunătățește flexibilitatea și domeniul de mișcare și ajută la ameliorarea stresului, durerii cronice, anxietății, tensiunii și depresiei. Pentru majoritatea oamenilor, masajul […] mai mult »

Ce trebuie să știi despre Reiki

Reiki este o tehnică japoneză pentru reducerea și relaxarea stresului, care promovează și vindecarea. Se ”administrează” prin „așezarea pe mâini” și se bazează pe ideea că o nevăzută „energie de forță de viață” curge prin noi și este ceea ce ne face să fim vii. Dacă energia forței de viață […] mai mult »

Masajul prenatal, remediu pentru durerile din sarcină

Masajul prenatal este un tip similar cu cel al masajului obișnuit – are ca scop relaxarea mușchilor tensionați, relaxarea picioarelor, îmbunătățirea circulației și a mobilității, și, în general, responsabil cu starea de bine. Dar masajul prenatal este, de asemenea, personalizat în funcție de  nevoile femeilor însărcinate și a corpurilor lor […] mai mult »

Care sunt beneficiile unui masaj cu piatră fierbinte?

Un masaj cu piatră fierbinte este un tip de terapie de masaj. Este folosit pentru a te ajuta să te relaxezi și să îți relaxezi mușchii tensionați și țesuturile moi deteriorate din corpul tău. În timpul unui masaj cu piatră fierbinte, pietre netede, plate, încălzite sunt plasate pe anumite părți […] mai mult »