5 beneficii ale masajului

Masajul este una dintre cele mai vechi metode utilizate pentru relaxare și pentru a scăpa de stresul și tensiunea acumulată. Mai ales în prezent, când trebuie să alergăm mereu și să îndeplinim diverse sarcini care ne țin încordați pentru perioade lungi de timp, e absolut necesar să apelăm la masaj.

Iată cinci dintre avantajele unui masaj executat corect:

1. Relaxarea totală a corpului

După o zi stresantă și obositoare, poți să îți recapeți starea de bine cu sjutorul unei ore de masaj total. Executat de un specialist, cu siguranță îți va reda tonusul și acea stare de bine pe care o cauți.

2. Tratarea diverselor afecțiuni ale organismului

Un masaj terapeutic efectuat corect poate contribui decisiv la calmarea durerilor și la ameliorarea unor afecțiuni care îți cauzează neplăceri. Masajul terapeutic, indiferent că este realizat într-un salon sau la domiciliu, vine cu numeroase avantaje dacă se folosesc produsele potrivite.

3. Eliminarea oboselii

Tensiunea pe care o acumulăm de-a lungul unei zile poate să ne acapareze în totalitate corpul, iar mușchii și articulațiile resimt această oboseală. Tocmai de aceea, un masaj de relaxare la final de zi este mai mult decât bine venit.

4. Creșterea performanțelor sportive

Fie că ești un simplu fan al sălilor de sport, a mișcării în natură sau chiar un sportiv de performanță, poți să te autodepășești cu ajutorul unor tehnici de masaj. Metodele sunt diverse și cu siguranțăte vei bucura de rezultate în cel mai scurt timp.

5. Detensionare

Mușchii pot să fie încordați timp îndelungat, iar noi ne dăm seama de acest lucru abia când încep să apară dureri. Poziția incorectă la birou, diverse traume suferite în trecut pot avea efecte negative asupra corpului. Masajul de relaxare ne vine și în aceste cazuri în ajutor.

Masajul poate să facă parte din rutina noastră zilnică, fiind o metodă deosebit de eficientă pentru îndepărtarea stresului și a oboselii, pentru detensionarea anumitor zone sau pentru a scăpa de diverse dureri. Specialiștii recomandă și utilizarea unor produse care să accentueze starea de bine și care contribuie la sănătatea noastră.

Crema pentru masaj cu lavandă de la Kosmo Oil conține unt de shea și un concentrat activ din 3 uleiuri vegetale care tonifiază epiderma, îmbunătățește fermitatea pielii, având și efect relaxant și antireumatic. Uleiurile de migdale și măsline pătrund în epidermă, îi conferă un aspect fin, mătăsos și îi asigură aportul de colagen. Untul de shea este un ingredient perfect pentru îngrijirea corpului, lăsând pielea netedă, catifelată și cu tonus ridicat. Crema este benefică în îngrijirea pielii deshidratate care tinde să-și piardă elasticitatea.

Un alt produs Kosmo Oil ideal pentru masaj este untul de shea relaxant, un produs 100% natural care conține ulei de migdale dulci, precum și ulei esențial de lavandă, cu efect reconfortant asupra epidermei, lăsând pielea suplă, moale și hidratată. Uleiul de migdale dulci prezent în compoziție se bazează pe experiența faptului că acest ulei 100% natural este absorbit foarte ușor de piele, nefiind excesiv de gras și se pretează pentru toate tipurile de piele, putând fi utilizate zilnic, fără a agresa epiderma.

Cu ajutorul unor produse bune și cu tehnici executate corect poți să îți recapeți energia și să scapi de efectele negative pe care oboseala le are asupra corpului tău. Oferă-ți puțin răsfăț zilnic și vei reuși să treci cu success de orice provocare.

 

MWISHO PE FACEBOOK