Scapă de durerile de articulații cu masaj!

Cum ajută masajul la ușurarea simptomelor artritei? Masajul efectuat de un terapeut poate ajuta la scăderea durerii de artrită și la îmbunătățirea flexibilității mușchilor, articulațiilor și tendoanelor. După cum explică terapeuții, masajul ajută la ameliorarea durerii și ușurează rigiditatea musculară asociată cu artrita prin îmbunătățirea circulației, contribuind la reducerea inflamației. Aceasta se traduce printr-un flux de sânge sporit la articulațiile artrite, mișcare îmbunătățită și durere redusă.

scapa de durerile de articulatiiMasajul folosește manipularea țesuturilor moi pentru a ajuta la eliberarea tensiunii musculare pentru o mai bună flexibilitate și ameliorarea durerii. Și cum majoritatea persoanelor cu artrită acuză durere și mai puțină flexibilitate, masajul vă ajută să vă mențineți în mișcare, ceea ce la rândul vostru vă ajută să vă păstrați în afara ciclului de a fi dureros, rigid și sedentar.

Persoanele care suferă de artrită ar trebui să ia în considerare să primească un masaj din când în când.  Sesiunile de masaj săptămânale pot îmbunătăți semnificativ mobilitatea articulațiilor și pot ameliora durerea cauzată de osteoartrită – o boală degenerativă în care cartilajul din articulații se uzează și provoacă durere, umflare și rigiditate.

Masajul poate fi un complement sigur și eficient pentru tratamentul continuu al durerilor de articulații.

Când auziți cuvântul masaj, s-ar putea să vă gândiți să vă întindeți pe o masă pernă într-o sală de tratament ușor luminată, la un spa de zi de lux, în timp ce un terapeut vă frământă ușor mușchii duși și vă zguduie pielea cu uleiuri parfumate. Sau, s-ar putea să vă gândiți la un jucător de fotbal transpirat, care are mușchii duși aproximativ bateți de un antrenor în vestiar după o partidă. Ambele imagini sunt corecte. Terapia de masaj poate fi relaxantă și liniștitoare, sau dură și intensă, în funcție de tipul de masaj implicat.

Masajul este un termen umbrelă care acoperă multe tehnici diferite și filozofii de vindecare. În general, masajul reprezintă manipularea pielii, mușchilor și țesuturilor conjunctive ale corpului, de obicei cu mâinile, dar și cu instrumente mecanice aplicate pe suprafața corpului. Puteți solicita masaj de la un terapeut de masaj autorizat, instruit, dar vă puteți masa, de asemenea, propriile articulații dureroase și mușchi cu mâinile sau instrumentele de masaj.

Și nu doar masajul este benefic și indicat, ci și folosirea unor crème și feluri antireumatice va ajuta în combaterea durerilor de articulații.

Crema antireumatica – Kosmo oil calmează durerile reumatice, articulare și osoase, relaxând musculatura. Camforul este un calmant pentru piele. Mentolul oferă o senzație de răcire atunci când este aplicat pe piele. Camforul și mentolul sunt un medicament combinat folosit pentru ameliorarea durerilor musculare sau articulare.

Gel antireumatic – Kosmo oil conține  ulei esențial de cedru, mentol și camfor care ajută la calmarea durerilor de articulații. De asemenea, poate fi folosit în tratarea inflamațiilor post-traumatice și a picioarelor obosite.

Gelul antrireumatic este un gel energizant de masaj pentru a ajuta la ușurarea mușchilor obișnuiți și a articulațiilor. Combinând răcirea camforului și revitalizarea mentolului cu uleiul de cedru, va ajuta la ameliorarea simptomelor de tensiune și la reîmprospătarea zonelor obosite. Acest gel de răcire, oferă o formulă excelentă pentru calmarea țintite și este deosebit de benefic pentru atenuarea greutății și oboselii din mușchii și articulațiile obosite.

Folosiți masajul cu cremă și gel antireumatic pentru încălzirea articulațiilor în cazul artrozei și ușurință în mișcare!


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*