Masajul anticelulitic poate fi efectuat acasă. Iată cum

Masajul este reprezentat prelucrarea manuală sau mecanică a ţesuturilor moi şi a sistemului muscular, cu scopul de a obţine efecte terapeutice. Pentru aplicarea masajului anticelulitic se folosesc palmele, degetele şi uneori chiar pumnii. Sunt şi tehnici care se aplică cu ajutorul unor obiecte, cum ar fi beţele de bambus. Acest tip de masaj se aplică pe locurile afectate de celulită, şolduri, picioare, fese, abdomen sau orice altă parte care prezintă probleme.
Ca şi manevre de bază se aplică netezirea, fricţiunea, tapotamentul, vibraţiile, cernutul, rulatul, scuturatul, tracţiunile, presiunile. Masajul anticelulitic se aplică într-o manieră mai puternică, uneori fiind chiar dureros.

Masajul anticelulitic poate fi realizat acasa

Masajul anticelulitic poate fi realizat acasa
Picture 1 of 5

Prin acest tip de masaj se urmăreşte stimularea elesticităţii pielii, a ţesuturilor subcutanate şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. De asemenea este stimulat sistemul limfatic, răspunzător de instalarea celulitei şi de luarea în greutate, favorizându-se astfel eliminarea toxinelor.
Odată cu aplicarea manevrelor de masaj se aplică şi produsele cosmetice cu efect anticelulitic.
Pentru rezultate sigure, în cazul unui grad de celulită avansat este indicat ca acest tip de masaj să fie executat de către un maseour profesionist. Însă pentru un grad de instalare mediu şi moderat, masajul poate fi efectuat chiar şi acasă, prin tehnici specifice mai simple.

CONTINUARE – Masajul anticelulitic poate fi efectuat acasă. Iată cum


MWISHO PE FACEBOOK

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Ai ceva de adăugat?...

*