Starea de bine şi masajul de relaxare

Oricine îşi doreşte un răgaz de relaxare, prin  care să se elibereze  de încordarea acumulată în organism, să se deconecteze de la toţi factorii stresanţi din viaţa de zi cu zi, asigurându-şi o stare generală bună. Pentru a obţine un astfel de răsfăţ, îţi este la îndemână să apelezi la un masaj relaxant. Chiar dacă timpul nu îţi permite, poţi găsi printre drumuri, sarcini, treburi şi copii, un mic răgaz în care să te bucuri de beneficiile unui masaj.

Este recomandat, pentru efectele totale ale unui astfel de masaj, să apelezi la un maseour profesionist care cunoaşte foarte bine tehnicile de aplicare şi îşi poate plia modalitatea de abordare pe nevoile tale.

Efectele benefice ale masajului de relaxare

Masajul de este una dintre cele mai eficiente şi vechi  modalităţi prin care se   induce o  stăre de bine atât fizică, cât şi psihică.

Masajul de relaxare este indicat, având efect şi în aplicarea tratamentelor de îngrijire şi întreţinere a pielii.

Îl poţi efectua  pe tot corpul, acesta fiind denumit masaj de relaxare total, sau doar  pe o anumită zonă, cel denumit masaj de relaxare parţial.

Vei apela la o şedinţă  de masaj, cu scopul de a  elimina stresul din organism şi de a dobândi relaxarea totală. Masajul de relaxare îţi va  îmbunătăţi circulaţia sangvină, fapt ce va  conduce la o mai bună funcţionare şi oxigenare, iar  pielea se va bucura  de un tratament total care asigură hidratarea şi hrănirea.

Foarte important în masajul de relaxare, este şi produsul cosmetic pe care îl alegi pentru a fi  aplicat pe piele. Uleiul pentru masaj cu scorţişoară şi portocală are în compoziţie ingrediente naturale, care vor susţine difuzarea beneficiilor acestora, la nivelul ţesuturilor, având efect asupra pielii, dar şi a întregului corp, eliberând oboseala acumulată şi stresul.

După o şedinţă de masaj te vei simţi relaxată, ţi se vor  diminua migrenele, vei sacăpa de insomnii, iar pielea ta va fi hidratată şi hrănită, tocmai datorită produselor cosmetice de calitate

Cum se aplică masajul de relaxare

Masajul este una dintre cele mai vechi metode de prelucrera manuală sau mecanică a ţesuturilor moi şi a sistemului muscular. S-a apelat la aceste  tehnici de masaj încă din cele mai vechi timpuri, urmărindu-se obţinerea unor efecte terapeutice şi de relaxare, benefice pentru organismul uman.

Tehnicile de masaj de relaxare, se aplică folosind  degetele, palmele, pumnii sau alte mijloace externe, aparate sau tipuri de sisteme.

Se efectuează prin mişcări lente, uşoare, blânde şi relaxante, reduse ca intensitate, obţinându-se   un rezultat mult mai bun dacă este asociat cu terapia prin muzică. Pe lângă aceasta, este foarte important să alegi produsul cosmetic potrivit. Crema pentru masaj cu lavandă şi unt de shea îţi  va aduce un plus de beneficii, fiind preparată din ingrediente 100 % naturale. Uleiurile de măsline şi migdale vor conferi un aspect ferm pielii, prin aportul de colagen, iar untul de shea va asigura  aspectul  neted şi catifelat. Lavanda va acţiona ca relaxant şi antireumatic, astfel că alegând această cremă, masajul va avea rezultate  rapide şi uimitoare.

Apelând la un specialist care stăpâneşte foarte bine tehnicile, aplicarea masajului de relaxare poate ameliora sau elimina o serie destul de complexă de probleme care îţi  influenţează starea de bine şi echilibrul. Pe lângă efectul imediat, masajul de relaxare acţionează şi asupra insomniilor, migrenelor şi stărilor de oboseală, diminuându-le semnificativ.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*