ActioComfort opinii, contraindicații, efecte secundare. Prețul ActioComfort Amazon în farmacii sau pe site-ul oficial?

ActioComfort site oficial
Denumirea produsuluiActioComfort🌿
Acțiune✔️Ameliorează durerea;
✔️Elimină inflamația;
✔️Redă mobilitatea articulațiilor;
✔️Împiedică dezvoltarea bolii.
ContraindicațiiIntoleranță individuală la componente
Forma produsuluiBalsam
Volum75 ml
Curs de tratament30 de zile
Preț179 RON💰
Timp de livrare1-3 zile

ActioComfort a fost dezvoltat special pentru tratamentul durerilor articulare de diferite etiologii. Folosește o formulă inovatoare de ingrediente active. Combinația de ingrediente ia în considerare deficiențele generațiilor anterioare de medicamente. Acest lucru duce la un efect mai susținut și mai pronunțat.

Tratamentul tulburărilor musculo-scheletice necesită o atenție deosebită. O boală neglijată restricționează mișcarea și vă afectează direct calitatea vieții. ActioComfort Balm elimină rapid cauza bolii. Dacă respectați doza și programul de aplicare, veți vedea un efect vizibil în 2-3 zile de la începerea tratamentului.

ActioComfort balsam

Ce este ActioComfort și la ce folosește? 

Pentru început, trebuie să înțelegem ce este ActioComfort. Acest produs inovator este indispensabil pentru toți cei care fac sport. De asemenea, ajută în cazul problemelor articulare cronice. Are o bună ameliorare a durerii, făcându-vă să vă simțiți mai bine. Medicii recomandă folosirea gelului în astfel de situații:

  • contuzii musculare;
  • entorse și rupturi de ligamente;
  • deteriorarea articulațiilor din cauza impactului mecanic;
  • în perioada postoperatorie;
  • în timp ce se recuperează după o accidentare;
  • în caz de inflamație a articulațiilor;
  • pentru tulburări metabolice și legate de vârstă etc.

Pentru a evita agravarea tuturor acestor probleme, este important să folosiți ActioComfort. Aplicarea sa simplă și compoziția versatilă garantează ajutorul pentru marea majoritate a oamenilor. Balsamul a devenit un element indispensabil în dulapul cu medicamente. Acum este clar despre ce este vorba și pentru ce este ActioComfort.

ActioComfort compoziție, ingrediente, ce conțin?

Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce conține ActioComfort. Este un produs natural alcătuit din ingrediente vegetale și animale. Acestea pătrund rapid în capsula articulară și acționează asupra cauzei durerii din interior. Fiecare tub de gel conține aceste ingrediente:

  • Uleiul de cânepă redă rapid elasticitatea țesuturilor conjunctive. Datorită acesteia, se revine la mobilitatea articulațiilor și la amplitudinea obișnuită de mișcare a acestora.
  • Colagenul cu o puritate de 99,5% este responsabil pentru regenerarea țesutului cartilaginos. Aceasta este ceea ce constituie suprafața fiecărui os dintr-o articulație. Colagenul reface netezimea cartilajului. Le face alunecoase și elimină crăpăturile. Acest lucru contribuie la reducerea durerii.
  • Extractul de propolis reduce inflamația. Începe regenerarea țesuturilor. Îmbunătățește circulația sângelui.
  • Arnica este responsabilă de hrănirea articulației cu substanțe benefice. Activează resursele interne ale organismului pentru a restabili sănătatea.
  • Menta acționează ca un anestezic local. Răcește articulația deteriorată. Dezinfectează. Împiedică dezvoltarea agenților patogeni.

Toate aceste ingrediente din ActioComfort sunt extrase prin extracte și concentrate. Materiile prime și producția de ingrediente active nu sunt cele mai ieftine. Cu toate acestea, producătorul încearcă să mențină prețul cât mai accesibil.

ActioComfort contraindicații Are efecte secundare?

Nu au fost raportate reacții adverse cu crema ActioComfort. Ingredientele active sunt într-o formă care poate fi ușor absorbită. Dacă există o supraconcentrare, reziduul este eliminat fără durere prin mijloace naturale. Alte organe nu sunt afectate.

Nu există nici contraindicații stricte pentru ActioComfort. Compoziția sa este hipoalergenică. Cu toate acestea, este posibilă o ușoară reacție individuală la ingrediente. Nu se recomandă aplicarea cremei pe răni deschise și pe zonele cu leziuni cutanate.

READ  Hondrostrong Catena pret, crema in farmacia Tei, prospect

În cazul unui disconfort pronunțat și prelungit, întrerupeți imediat aplicarea balsamului. Clătiți orice reziduu cu apă caldă curentă. Dacă situația se înrăutățește, contactați un spital cu prospectul produsului.

ActioComfort accept, prospect, instrucțiuni, dozare

Pentru ActioComfort prospect descrie în detaliu toate nuanțele de aplicare. Se precizează că gelul este eficient:

  • pentru modificările legate de vârstă și metabolice la nivelul articulațiilor;
  • după vânătăi și răni;
  • în timpul reabilitării postoperatorii;
  • pentru a întări articulațiile care sunt supuse la o tensiune constantă;
  • pentru dureri articulare și musculare cronice și acute;
  • pentru a ameliora inflamația.

Prospectul detaliază modul de aplicare. Acesta precizează în mod clar că produsul trebuie aplicat pe pielea curată, uscată și fără leziuni externe. Se masează ușor cu mișcări de masaj până la absorbția completă. Nu se spală. Nu faceți comprese. Se aplică de 2-3 ori pe zi. Nu săriți peste o zi de tratament pentru un efect maxim. Durata minimă a tratamentului – 30 de zile. Se permite prelungirea până la 60 de zile. Dacă este necesar, se repetă după 3-6 luni de la ultima zi de aplicare.

ActioComfort beneficii, cât de eficient este, proprietăți, cercetare?

Medicamentul a fost supus unui număr de teste clinice înainte de a fi comercializat. Aceștia au arătat că voluntarii care au luat parte la teste au scăpat rapid de simptomele negative și au revenit la viața normală. Siguranța gelului a fost confirmată și de testele de laborator efectuate de cele mai bune centre de certificare din Europa și SUA. Aceștia au acordat cremei certificate de conformitate cu standardele de calitate.

ActioComfort compoziția

Pro și contra ActioComfort 

Pros

  • Ajută rapid în cazul durerilor musculare și articulare de diferite origini.
  • Se absoarbe bine și nu lasă reziduuri pe haine.
  • Are un miros plăcut de mentă și o consistență ușoară.
  • Compoziție complet naturală de ingrediente vegetale și animale.
  • Livrare rapidă de la magazinul online al producătorului.

Cons

  • Există multe falsuri ieftine și de calitate scăzută pe internet.
  • În vitrinele magazinelor nu există ferestre de farmacie.
  • Înstrucțiunile de utilizare trebuie respectate cu strictețe.

Prețul ActioComfort.

Produsul poate fi comandat doar de pe site-ul oficial al producătorului. Astăzi, prețul ActioComfort în România este de doar 179 RON. Aceasta include oferta promoțională, care este valabilă pentru toți clienții cu amănuntul. Plata produsului se face numai la primirea acestuia. Nu este necesară plata în avans.

Pe alte site-uri, costul balsamului poate fi mai mic. Numai că nu există nicio garanție a autenticității acestui produs. Toate sunt falsuri de calitate inferioară. Efectul lor este imprevizibil. Iar consecințele pot fi dezastruoase.

De unde pot cumpăra ActioComfort de pe site-ul oficial?

Nu este posibil să cumpărați balsamul în lanțul de magazine. Politica de vânzări a refuzat să lucreze cu intermediari. Au existat o serie de motive obiective pentru acest lucru. Producătorul a decis că trebuie să aibă grijă de clienți, garantându-le cel mai bun preț și cea mai bună calitate a produsului. Acest lucru poate fi realizat numai prin vânzări directe, fără intermediari.

READ  Shark Motion opinii, contraindicații, efecte secundare. Prețul Shark Motion Amazon în farmacii sau pe site-ul oficial?

În prezent, puteți plasa o comandă pentru balsamul original doar pe site-ul oficial. Aici, ActioComfort are cel mai accesibil preț, având în vedere că costul de producție nu este cel mai mic.

Pot să cumpăr ActioComfort de pe site-ul Catena?

Anterior, balsamul a fost furnizat unui număr mare de magazine și a existat o cooperare activă cu intermediarii. Dar, în curând, au început să apară produse contrafăcute și nu a fost ușor să le combatem în rețeaua de vânzare cu amănuntul. Din acest motiv, balsamul pentru dureri musculare și articulare ActioComfort nu se mai comercializează în Catena. Balsamul poate fi achiziționat doar de pe site-ul oficial.

Pot să cumpăr ActioComfort de pe Amazon?

Amazon oferă și astăzi destul de multe articole în care prețul cremei pentru dureri articulare este considerabil mai mic decât cel al producătorului. Achiziționarea unui astfel de produs este periculoasă pentru sănătatea dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că ActioComfort nu mai este disponibil pe Amazon. Acolo rămân doar falsuri ieftine și de slabă calitate. Producătorul nu este responsabil pentru starea pacienților după utilizare.

Pot să cumpăr ActioComfort de la o farmacie?

Nu cu mult timp în urmă, ActioComfort era disponibil în farmacii. Erau frecvente livrările care urmau să fie vândute de către companiile farmaceutice. Dar nu au vrut să vândă medicamentul la un preț accesibil. Era mult mai profitabil pentru ei să suprataxeze semnificativ. Iar produsele contrafăcute nu erau rare în vitrinele magazinelor. Prin urmare, cooperarea ulterioară a fost întreruptă. Bineînțeles, astăzi încă mai puteți găsi pe rafturi resturi din loturile anterioare. Dar costul lor este mult mai mare decât pe site-ul oficial. Așadar, nu are rost să plătiți prea mult, mai ales dacă producătorul nu oferă nicio garanție de calitate.

ActioComfort Balm comentarii reale ale utilizatorilor, forum 

Am primit feedback real despre ActioComfort de la prietenele mele. Ei păstrează această cremă în dulapul cu medicamente tot timpul pentru lecțiile de baschet. Chiar m-au lăsat să încerc o dată după o accidentare minoră. Mi-a plăcut efectul. Am comandat-o și pentru dulapul meu de medicamente.

Andra Popa, 29 de ani, Constanța

Colegii mei mi-au recomandat ActioComfort. În sport, acest produs este indispensabil. Accidentările se întâmplă în aproape fiecare meci și la antrenamente. Această cremă se află în trusa de prim ajutor a fiecărui atlet și antrenor. Astfel, este mult mai ușor să te întorci pe teren pentru următorul meci.

Ionela Oprea, 22, Brașov

Am aflat despre ActioComfort de pe forum. Am cumpărat-o pentru tatăl meu, care suferea de reumatism. A funcționat aproape imediat. Sunt mulțumit de rezultat.

Ion Diaconu, 36, Oradea 

Sufeream de dureri îngrozitoare la genunchi. Uneori era dificil să mă dau jos din pat. După câteva săptămâni de utilizare a ActioComfort, situația s-a îmbunătățit. După un curs complet, mă pot deplasa fără nicio durere. Am uitat complet de durere.

Octavian Marinescu, 57 de ani, Fecioară

Recomand ActioComfort tuturor. Balsamul m-a ajutat în timpul reabilitării mele după o accidentare. Chiar și medicul a fost surprins de cât de ușor a fost recuperarea mea.

Corneliu Ghica, 49, Brăila

ActioComfort recenzii ale medicilor

Îmi place foarte mult crema ActioComfort. Sportivii se pun pe picioare mai repede cu câteva săptămâni cu ea. Aceștia trec mai ușor prin tratament și pot suporta mai mult efort decât fără utilizarea acestui produs.

Toma Cristea, terapeut de recuperare, 26 de ani, Suceava
ActioComfort preț

Mă confrunt adesea cu leziuni articulare și musculare. În practică, am constatat că balsamul ActioComfort face ca pacienții să tolereze mai ușor tratamentul. Nu interferează cu medicamentele. Nu provoacă efecte secundare, cu excepția unei ușoare senzații de frig la locul de aplicare. Acesta servește ca o ușurare suplimentară a durerii în timpul unei agravări a afecțiunii.

Monica Chițu, chirurg traumatolog, 19 ani, București

Știu despre ActioComfort Balm de la medici și pacienți. Ei sunt de acord în multe puncte. Acesta este motivul pentru care îl prescriu adesea pacienților mei cu dureri musculare și articulare cronice și acute.

Mircea Voinea, GP, 22, Sibiu

ActioComfort funcționează sau este o înșelătorie?

Majoritatea recenziilor online afirmă cu încredere că ActioComfort funcționează. Cu toate acestea, există un mic procent de utilizatori cărora nu le place produsul. Deci, care este motivul nemulțumirii lor?

READ  Hondrostrong Catena pret, crema in farmacia Tei, prospect

Balsamul este considerat o fraudă de către cei care au cumpărat un contrafăcut mai ieftin. Compoziția și efectul său nu sunt cele mai bune. Dacă nu este produsul original, crema nu funcționează așa cum spune producătorul. El oferă o garanție doar pentru produsele achiziționate de pe site-ul oficial.

Unii pacienți spun că balsamul nu funcționează, chiar dacă ei înșiși încalcă instrucțiunile de utilizare. Acesta este un aspect important de luat în considerare înainte de a aplica produsul pe zona afectată.

Cel mai interesant lucru este că ActioComfort este numit o fraudă de către cei care nici măcar nu au cumpărat crema. Acești oameni cred că un produs de calitate ar trebui să fie vândut într-o farmacie. Nu puteți cumpăra produsul original de pe internet.

După cum puteți vedea, toate recenziile negative au prea puțin de-a face cu produsul original. Acestea sunt mai mult despre produsele sale contrafăcute, care prezintă într-adevăr o eficacitate scăzută.

ActioComfort video

FAQ: Întrebări frecvente

Ce este ActioComfort și la ce folosește?


Durerea articulară este frecventă la persoanele care petrec mult timp în picioare și fac muncă fizică grea. Unele schimbări în organism apar, de asemenea, odată cu vârsta. O cremă pe bază naturală poate ajuta la ameliorarea acestor simptome neplăcute.

Produsul ActioComfort funcționează cu adevărat?


Crema are o reputație online excelentă. Este recomandat de utilizatorii site-ului și de medici. Siguranța sa este confirmată de certificate internaționale.

Cât costă ActioComfort?

Prețul actual al produsului este de 179 RON. Balsamul poate fi comandat de pe site-ul oficial al producătorului. Produsul original nu este disponibil în farmacii sau în magazinele online. Acolo se vând doar produse contrafăcute.

Cum pot lua ActioComfort?

Acest produs este pentru uz extern. Utilizarea internă ar fi periculoasă pentru sănătatea dumneavoastră. Se aplică crema pe pielea din fața articulației dureroase și se masează ușor timp de 15 minute, până când crema este absorbită. Se aplică de 2-3 ori pe zi, timp de o lună. Nu săriți peste tratament pentru a maximiza efectul terapeutic.

Vlad Catană

Vlad Catană

Dr. Vlad Catană este medic specialist Ortopedie și traumatologie, specializat în endoprotezare articulară (șold și genunchi), traumatologie sportivă, chirurgie artroscopică, dar și metode non-chirurgicale de tratament al afecțiunilor aparatului locomotor.

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, după care a urmat rezidențiatul în Ortopedie și traumatologie. Școala românească de Ortopedie și traumatologie i-a oferit cunoștințe solide de anatomie, traumatologie sportivă, ortopedie electivă, ortopedie sportivă și chirurgie reconstructivă a aparatului locomotor. Dr. Vlad Catană a participat, de asemenea, la cursuri, simpozioane și workshopuri în centre de prestigiu din Germania, Irlanda, Italia și Austria.

Din anul 2018, Dr. Vlad Catană și-a început și cariera academică, fiind în prezent asistent universitar la UMF „Carol Davila” București. Din anul 2020 este și doctor în științe medicale.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *