Politica de confidențialitate

Angajamentul nostru față de confidențialitate

La despremasaj.ro/news/, confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Această notificare este concepută pentru a vă proteja mai bine confidențialitatea. Aceasta explică practicile noastre de confidențialitate online și vă oferă opțiuni cu privire la modul în care sunt colectate și utilizate informațiile dumneavoastră. Pentru a vă facilita găsirea acestei notificări, o afișăm pe pagina principală a site-ului și în fiecare loc în care vi se poate solicita să furnizați informații personale.

Drepturi de autor și proprietate intelectuală

Conținutul știrilor reprezintă știri oficiale de la organizații și, prin urmare, acestea dețin lucrările și drepturile de proprietate respective. Pe despremasaj.ro/news/ nu susține și nu are nicio altă relație cu conținutul, produsele sau serviciile organizațiilor în cauză. În plus, acest lucru nu înseamnă că organizațiile menționate sponsorizează sau aprobă conținutul site-ului nostru.

Datele pe care le colectăm:

Această notificare se aplică tuturor informațiilor colectate sau introduse pe site-ul despremasaj.ro/news/. Pe unele pagini, vă puteți înregistra pentru a primi conținut de știri. Pe aceste pagini, colectăm următoarele informații personale:

  • Nume
  • Adresa de e-mail

Cum folosim informațiile

Utilizăm informațiile pe care le furnizați în timpul procesului de înregistrare. Nu împărtășim aceste informații cu terțe părți în nicio circumstanță.

Utilizăm adresa de e-mail a expeditorului pentru a răspunde la mesajele primite. Aceste adrese nu sunt folosite în niciun alt scop și nu vor fi transmise unor terțe părți.

Vă puteți abona la site-ul nostru dacă doriți să primiți rapoarte de sănătate și actualizări cu privire la noile noastre produse și servicii. Datele pe care le introduceți pe site-ul nostru vor fi utilizate în acest scop numai dacă completați formularul de înregistrare.

În plus, nu vom utiliza sau dezvălui niciodată informațiile personale care ne sunt furnizate online în oricare dintre modurile descrise mai sus, fără a vă oferi posibilitatea de a vă opune sau de a refuza utilizarea lor dincolo de acest lucru.

Obligațiile noastre în materie de securitate a datelor

Pentru a preveni accesul neautorizat la date și pentru a asigura acuratețea și utilizarea corectă a acestora, am pus în aplicare proceduri fizice, electronice și umane adecvate pentru a proteja și securiza datele pe care le colectăm online.