5 motive să folosești crema hidratantă cu bambus

Nu credem că există femeie care să nu fie preocupată, măcar un pic de aspectul său fizic, și care nu-și dorește să arate bine indiferent de anotimp și care caută o metodă rapidă de tratare a celulitei. Pentru toate acelea care s-au reunoscut în rândurile de mai sus, le spunem că există o metodă, care în plus mai are și avantajul că le ajută să se simtă mai relaxate și mai echilibrate. Ne referim aici la masajul cu bețe de bambus.

 

Pentru masajul anticelulitic este nevoie de un baț de bambus de minim 40 de cm lungime și folosirea unui produs natural, fără parabeni, care să întrunească și proprietățile de reparare și hrănire a celulelor epidermei. Atunci când este folosit un astfel de produs bețele alunecă mai ușor, iar pielea se hidratează mai repede. După cum spuneam, pentru ca efectul anticelulitic al masajului să fie amplificat, vă recomandăm în acest sens crema sau gelul corporal cu bambus de la Kosmo Oil.

Vă vom da și cinci motive să o faceți.

  1. Aspectul pielii va fi mult îmbunătățit. Microparticulele de bambus acționează ca un balsam natural, rezultatul fiind un aspect luminos și natural al pielii. Bambusul este încărcat cu fibre solubile și insolubile, fitosteroli, carotenoide, aminoacizi, proteine, clorofila, vitamine și minerale care ajută la hrănirea și tonifierea pielii.
  2. Sursă de silice naturală. De asemenea, bambusul este recunoscut ca fiind cea mai importantă sursă de silice naturală, componentul cheie al colagenului. Prin urmare, bambusul joacă un rol esențial în sinteza colagenului, îmbunătățind elasticitatea și rezistența pielii.
  3. Accelerează microcirculația sanguină. Pulberea de bambus conținută de cele două produse de la Kosmo Oil este suficient de fină pentru a oferi o senzație delicată pe piele, dar și protecție împotriva factorilor oxidanți. Potrivit specialiștilor de la Kosmo Oil, tratamentul cu micropulbere naturală din bambus accelerează microcirculația sanguină, sintetizează colagenul și hidratează intens epiderma. După tratament pielea rămâne suplă, mătăsoasă și mată. Veți observa și singure cum după doar o singură ședință de masaj anticelulitic cu bețe de bambus, la care să se folosească și crema sau gelul corporal cu bambus de la Kosmo Oil cum întregul corp va fi cuprins de energie.
  4. Scăpați de stres și de toxine. Tijele de bambus duc la stimularea sistemului limfatic și a circulației sanguine, eliminarea toxinelor și de combatere a stresului. Acest tip de masaj are numeroase efecte, fiind anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant și energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bețe de bambus, împreună cu cele două produse de la Kosmo Oil duce la pierderea unor kilograme în plus, fluidifică circulația sângelui și înlătură tensiunea la nivel cervical și lombar.
  5. Rezultate aproape imediate.De asemenea, specialiștii sunt de părere că efectele masajului cu bambus se reflectă și în netezirea și uniformizarea stratului de piele, prin micșorarea circumferinței corporale și dispariția grăsimilor. Celulita și vergeturile se pot diminua sau chiar dispărea, organismul este detoxifiat intens prin drenajul limfatic, tonusul muscular va fi mult mai bun, precum și intensificarea microcirculației sangvine.

Rezultatele nu se vor lăsa îndelung așteptate, uneori apar chiar și după o ședință de o oră. Cu toate acestea, nu vă leveviți și continuați, mai ales că pentru întreținere trebuie făcute măcar două ședințe pe săptămână, iar pentru un efect intens chiar și de trei ori pe săptămână.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*