Beneficiile uimitoare ale algelor pentru pielea ta

Mai timide sau mai îndrăznețe, primele semne de îmbătrânire încep să își facă apariția chiar de la vârsta de 24-25 de ani, perioadă când este și foarte recomandat să începeți să aveți cât mai multă grijă de pielea, frumusețea și starea voastră de bine. Semnele de îmbătrânire pot însemna cearcăne, linii fine, riduri, pungi sub ochi, precum și piele uscată, pigmentată sau lipsită de elasticitate. Una dintre cele mai eficiente modalități prin care puteți avea grijă de frumusețea pielii constă în masaj. Dar nu orice fel de masaj, ci cu produse pe bază de alge sau, și mai bine, microalge.

Poate că vă întrebați acum ce sunt microalgele. În doar câteva cuvinte, microalgele sunt alge microscopice care se găsesc, de obicei, în apă dulce. Pot fi găsite mai rar și în sistemele marine. Microalgele sunt specii unicelulare, care pot exista individual sau în lanțuri ori în grupuri. Nu au rădăcini, tulpini sau frunze ca multe alte plante care se dezvoltă pe pâmânt.

Oamenii de știință au efectuat sute de studii și de cercetări privind beneficiile microalgelor, ca în prezent să fie considerate un „super aliment”. Printre principalele avantaje pentru sănătate ale microalgelor se numără reducerea în greutate, îmbunătățirea sănătății inimii, diminuarea colesterolului și combaterea cancerului. Totodată, microalgele oferă numeroase beneficii și pielii, prezentând marele avantaj de a nu avea efecte secundare, așa cum se întâmplă cu multe produse cosmetice.

Un masaj cu produse pe bază de alge, așa cum este Gel anticelulitic cu alge marine Kosmo Oil diminuează aspectul inestetic al țesutului adipos, accelerează arderea grăsimilor și accentuează metabolismul pielii. În plus, va oferi hidratare instantanee. Există multe produse care promit hidratare maximă, însă studiile arată că microalgele au puterea de a stabiliza mineralele care ajută la hidratarea pielii. Microalga, cum ar fi spirulina, este o sursă foarte bună de clorofilă. Ajută la menținerea umidității în piele, ceea ce păstrează pielea netedă și hidratată. După un masaj cu acest gel anticelulitic pe bază de micropulbere 100% naturală din alge marine veți fi mult mai puțin afectată de deshidratare. De asemenea, este foarte important să beți suficientă apă și să consumați alimente cu un conținut mai mare de apă pentru a vă menține pielea hidratată.

Un masaj cu un produs cosmetic îmbogățit cu alge luptă împotriva semnelor îmbătrânirii. Există multe cauze ale simptomatologiei îmbătrânirii, iar una dintre ele constă în radicalii liberi. Radicalii liberi duc adesea la o îmbătrânire prematură. Studiile au demonstrat că aproximativ 80% din simptomele de îmbătrânire sunt cauzate de radiațiile UV. Întâi de toate, o supraexpunere la lumina soarelui trebuie evitată, iar mai apoi, un masaj cu micropulbere de alge marine va proteja pielea de toți radicalii liberi nocivi. Microalgele sunt și un antioxidant care ajută la eliminarea radicalilor, încetinind astfel rata îmbătrânirii. Microalgele sunt, de asemenea, foarte bogate în aminoacizi importanți, proteine ​​și multe alte vitamine necesare, cum ar fi vitamina E, A, B și C, care oferă numeroase beneficii pielii. Un alt produs foarte apreciat pe bază de micropulbere de alge este Crema anticelulitică Kosmo Oil cu alge marine care remodelează silueta, detoxifiază organismul, contribuie la o slăbire eficientă și care conține peste 50 de nutrienți, vitamine, minerale și acizi grași esențiali.

Micropulberea de alge are o concentrație foarte mare de fier, fosfor, calciu și multe vitamine. Un masaj frecvent cu produse cosmetice pe bază de micropulbere de alge, așa cum sunt produsele din gama Kosmo Oil, va elimina treptat toate toxinele nocive din piele, vă va purifica sistemul și vă va restabili vitalitatea pielii. De asemenea, algele au capacitatea de a accelera metabolismul pielii, ceea ce înseamnă o viteză mai mare de vindecare a rănilor și traumatismelor la nivelul pielii, precum și mai multă elasticitate, strălucire și suplețe. Cu ajutorul algelor, puteți elimina în mod natural celulele moarte ale pielii, menținându-vă pielea sănătoasă și netedă.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*