Care sunt cele mai bune efecte terapeutice ale uleiului de masaj

Fără îndoială că te numeri și tu printre femeile care se simt tensionate şi încordate după o zi petrecută pe scaunul de la birou, iar singura mișcare pe care ai făcut-o a fost cea a degetelor care scriau la tastatură? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să apelezi la un masaj cu uleiuri care să te facă să te simți dintr-o dată mult mai relaxată?

uleiuri de masaj

Trebuie să știi că utilizarea aromaterapiei ca „supliment” al masajului optimizează efectele benefice pe care acesta le are asupra organismului. În funcţie de rezultatul pe care doreşti să-l obţii – calmare, energizare, relaxare sau afrodiziac – pielea ta absoarbe uleiul cu care este masată şi contribuie la modificarea stării de spirit, în acord cu mişcările de profesionist ale maseurului. Astfel, dacă doreşti să ai mai multă energie pentru o anumită activitate, trebuie folosite mişcări energice; pentru un efect de calmare a organismului, mişcările de masaj trebuie să fie line. Este foarte important să iei măsuri de precauţie în ceea ce priveşte utilizarea uleiurilor esenţiale în masaj. Dacă ştii că eşti alergică la un anumit ulei, nu-l folosi. De asemenea, trebuie să soliciţi informaţii cu privire la modul exact în care se utilizează uleiul de masaj pe care intenţionezi să-l foloseşti.

Și de ce să nu împuști doi iepuri deodată, cum se spune, și prin masaj să ai parte și de ceva relaxare, dar și o ”luptă” cu nesuferita celulită, care a apărut din cauza traiului tău, mai mult sedendar. În afară de cremele și loţiunile cosmetice anticelulitice, poţi folosi pentru masaj uleiuri esenţiale excelente pentru estomparea aspectului de coajă de portocală al pielii.

Uleiul de ienupăr scade retenţia de apă din ţesuturi şi este un detoxifiant excelent, util în reducerea riscului de formare a edemului local. Uleiul de chiparos activează circulaţia sanguină şi este eficient în combaterea celulitei cu aspect spongios, care apare pe fondul sedentarismului. Uleiul de patchouli contribuie la regenerarea celulelor şi tratează descuamarea pielii, având şi un efect de tonifiere şi lifting.

Uleiul esenţial de portocale, prin conţinutul bogat de vitamina C, stimulează producţia de colagen şi metabolizarea grăsimilor. Alte uleiuri benefice în combaterea celulitei sunt cele de grapefruit, piper negru, salvie, seminţe de morcov, ardei iute, rozmarin, fenicul, neroli sau chiparos.

Multe dintre uleiurile pe care ți le-am prezentat mai sus le găsești la Kosmo Oil. La prețuri care nu te lasă cu buzunarul gol până la următorul salariu, ai parte de cea mai bună îngrijire pentru pielea ta. Masajul anticelulitic trebuie practicat în primă fază cu regularitate, urmând o perioadă de întreținere. Dacă la această procedură mai sunt adăugate și cremele și uleiuri speciale, precum cele de la Kosmo Oil, rezultatele vor apărea mult mai repede și se vor menține pe o perioadă lungă de timp.

Și, dacă nu v-am convins, vă prezentăm și cuvintele Florentinei Popa, cea care a pus bazele Kosmo Oil și în care crede precum în propriul copil. ”Având în vedere că o bună parte din clientele noastre sunt tinere, unele chiar mămici, cu bugete reduse, care nu își permit să investească foarte mult în propria îngrijire, dorința mea este ca fiecăreia dintre ele să nu-i lipsească din ritualul de înfrumusețare măcar un produs de îngrijire Kosmo Oil. De asemenea, dacă vorbim despre masajul terapeutic, cel de relaxare sau anticelulitic în cadru organizat, cred că acesta trebuie să fie accesibil oricui. Datorită stresului de zi cu zi masajul nu mai este un lux, a devenit o necesitate. Calitatea și seriozitatea sunt cheia succesului în cazul Kosmo Oil. Feedback-ul clienților ocupă un rol foarte important în activitatea noastră și în relația cu ei. Deviza noastră este ca fiecare produs trebuie să își găsească clienți mulțumiți de investiția făcută”.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*