Ce ulei de masaj să alegi pentru stările de oboseală?

Iarna este perioada anului când suntem toți cei mai obosiți. Așadar, după o perioadă festivă aglomerată și în profunzimea iernii, când mișcarea în aer liber nu mai este la fel de prezentă, care este cea mai bună perioadă a anului decât aceasta ca să vă concentrați asupra modului în care uleiurile esențiale pot ajuta la combaterea oboselii și a epuizării ?!

Ce ulei de masaj să alegi pentru stările de obosealăCu toate că unii ar putea sfătui să se încerce uleiuri esențiale extrem de puternice pentru a re-energiza, cum ar fi rozmarin sau lămâie, nu dorim să provocăm o stimulare excesivă a organismului, deoarece poate avea efectul opus. Uleiurile esențiale de rozmarin și lămâie își au locul lor pentru anumite simptome. În loc să încercăm să stimulăm în continuare corpul, trebuie să-l calmăm, astfel încât să se poată relaxa și să se poată reechilibra. Și cine nu își dorește un somn liniștit și odihnitor? Așadar, propunem două tipuri de uleiuri care cu siguranță vă vor ajuta nu doar în combaterea stărilor de oboseală, ci vor oferi și pielii un aspect tonifiant. Uleiuri diferite aduc beneficii diferite – pot fi utilizate pentru a stimula nivelul de energie, pentru a calma mintea sau pentru a crea un mediu relaxant pentru o noapte liniștită de odihnă. Pe lângă un stil de viață sănătos, uleiurile esențiale te pot ajuta să te simți mai energizat pentru a-ți continua activitatea zilnică.

Ulei masaj Sweet Dreams de la Kosmo Oil este bun în perioadele de oboseală, deoarece ajută la revitalizarea organismului, fiind totuși extrem de relaxant și oferind un somn liniștit și odihnitor. Organismul este întotdeauna într-o stare de stres, sistemul nervos autonom fiind constant într-o stare dezechilibrată de overdrive, astfel încât orice uleiuri esențiale care lucrează la echilibrarea sistemului nervos vor fi de ajutor în calmarea corpului pentru ca acesta să se reînnoiască. Combinația de rozmarin și lavandă va pregăti corpul pentru o relaxare completă. Uleiul esențial de lavandă are multe beneficii pentru sănătate, cu conținutul ridicat de antioxidanți și antiinflamatoarele naturale, ceea ce îl face excelent pentru tratarea afecțiunilor pielii, fără să mai vorbim de proprietățile sale relaxante. Uleiul de rozmarin poate fi deosebit de util dacă vă simțiți anxioși. În comparație cu alte uleiuri esențiale, care sunt frecvent recomandate pentru stres sau anxietate, uleiul de rozmarin vă va ține alert, astfel încât să fiți în continuare capabil să vă concentrați. Masează uleiul pe piele și așteaptă să-și completeze magia și să reducă durerea. Combinația câștigătoare de ulei de masaj de lavandă și rozmarin va face pentru voi din masaj o experiență foarte plăcută. Masaj fericit!

Tot pentru stările de oboseală, un remediu minunat este și uleiul balsamic fortifiant de la Kosmo Oil. Uleiurile de mentă și eucalipt  ajută la stimularea și întinerirea creierului atunci când te simți epuizat mental. Uleiul balsamic fortifiant se absoarbe frumos în piele, echilibrând tonusul muscular.

Uleiurile vegetale de migdale dulci, avocado și măsline au rolul de a hidrata pielea și de a restabili un echilibru atunci când oboseala este prezentă. Uleiul de migdale dulci este unul dintre cele mai populare uleiuri de masaj printre terapeuți. Extras din migdale, uleiul de migdale dulci este ușor uleios, ceea ce permite mâinilor să alunece ușor peste piele. Uleiul de migdale dulci este absorbit destul de repede. Uleiul de măsline, deși este folosit mai mult pentru gătit, are proprietăți benefice pentru combaterea oboselii și relaxarea corpului, fiind astfel folosit în masajul terapeutic. Uleiul de avocado este presat din fructul de avocado. Culoare verde intens, uleiul de avocado este un ulei mai greu și este de obicei amestecat cu uleiuri de masaj mai ușoare, cum ar fi uleiul de migdale dulci.

Nu rămâne decât să vă lăsați răsfățați cu un masaj folosind aceste uleiuri!


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*