Ce ulei de masaj să folosești înainte să te expui la soare!

Sezonul estival este în plin avânt, iar plajele sunt pline! Dacă și tu te numeri printre amatoarele de ultraviolete, te sfătuim cum să alegi crema cu protecţie solară potrivită tenului tău. Îți recomandăm aici produsele de la Kosmo Oil, cu ingrediente active 100% naturale pentru piele și 0% apă. Substanțele active utilizate la fabricarea produselor Kosmo Oil sunt fabricate în laboratoare de prestigiu din Franța, Germania, Elveția, Spania și se disting printr-o foarte bună compatibilitate epidermică a căror eficacitate este dovedită.

Astfel, cercetările științifice au arătat clar untul de shea, conținut de multe produse de la Kosmo Oil, se remarcă prin efectul hidratant, emolient, dar și vindecător în foarte multe afecțiuni ale pielii, artrite sau reumatism. Untul de shea stimulează producția de colagen, regenerarea celulară și conferă un factor de protecție solara natural (UVA și UVB, SPF max. 6), ceea ce a dus la folosirea lui pe scară largă în produsele de îngrijire corporală și în cosmetică. În plus, are efecte dovedite și în lupta cu celulita, așa că de ce să nu profiți și să ”împuști doi iepuri”, să continui să îți aperi pielea de ”atacul” celulitei, dar și de cel al ultravioletelor.

De asemenea, înainte să te expui la soarele arzător, îți recomandăm să îți ”hrănești” pielea cu produsele de la Kosmo Oil. Acestea au în compoziția lor și anumite uleiuri, menite să îți vină în ajutor.

Astfel, uleiul de avocado, aflat în componența multor produse de la Kosmo Oil pătrund adânc în epidermă unde elibereaza vitaminele A, D și E, lecitină, potasiu. Regenerează epiderma și hidratează pielea supusă agresiunilor factorilor externi, fiind ușor absorbit de piele, având excelente proprietăți emoliente.

Uleiul de măsline este bogat în acizi grași nesaturați, adică exact componenții de bază ai suprafeței pielii care îmbunătățesc regenerarea țesuturilor deteriorate prin restructurarea lor. Ei protejează pielea împotriva foto-oxidării și au proprietăți bacteriostatice. Uleiul de măsline este frecvent utilizat în îngrijirea tenurilor deshidratate, calmează și hidratează pielea, pătrunde în epiderma, îi conferă un aspect fin, mătăsos și îi asigură aportul de colagen, întârzie apariția ridurilor și hrănește pielea care tinde să-și piardă elasticitatea.

Uleiul de migdale dulci este ușor absorbit, lăsând pielea suplă și hidratată, fiind un excelent emolient și ajută la balansarea echilibrului hidric al pielii. Este considrat un bun ulei pentru masaj pentru că ajută la penetrarea în profunzime a amestecurilor cu uleiuri esențiale.

În plus, toate uleiurile Kosmo Oil conţin beta-caroten din uleiul de morcov (un filtru solar natural), motiv pentru care în corturile de masaj instalate deja pe plaja din Mamaia vă puteţi relaxa cu un masaj autentic românesc şi natural marca Kosmo Oil.

Pentru a preîntâmpina arsurile solare sau alte probleme cauzate de expunderea la soare, ar trebui să știi că nu este indicat să stai la plajă în anumite intervale de timp. Astfel, orele amiezii nu sunt deloc indicate, pentru că acum radiaţiile solare fiind foarte puternice. Potrivit specialiştilor, dimineaţa devreme, până la ora 11.00, şi de la ora 17.00 până la apusul soarelui sunt momentele în care razele soarelui nu sunt nocive pentru corp.

Pielea trebuie protejată atent prin aplicarea produselor de protecţie solară: emulsii, creme, uleiuri cu protecţie atât împotriva radiaţiilor de tip UVA, cât şi a celor UVB. Este indicată alegerea unui produs cu un factor de protecţie solară potrivit pielii. Astfel, cu cât pielea este mai deschisă la culoare şi mai predispusă arderilor solare, cu atât avem nevoie de un SPF mai înalt.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*