Cele mai bune creme pentru masaj

Ce creme se folosesc în diferitele tipuri de masaj? Care sunt cele mai indicate și mai prietenoase cu pielea? Aflați din articolul de mai jos.

creme pentru masaj

Cremele pentru masaj sunt utilizate pentru o varietate de scopuri. În masajul terapeutic, ele pot fi lubrifianți sau utilizate pentru aromoterapie, ameliorarea durerii și diverse afecțiuni ale pielii. Terapeuții folosesc o varietate de creme, în funcție de tipul de masaj și de starea și preferințele destinatarului. De asemenea, ei dezvoltă preferințe personale astfel încât alege creme care funcționează cel mai bine cu tipul lor de masaj. Cremele pentru un masaj de calitate includ ingrediente naturale, care sunt bune pentru piele și care nu au ingrediente sintetice.

Creme pentru ameliorarea durerii

Cremele pentru ameliorarea durerii care includ capsicum, un ingredient din ardei, sunt folosite pentru a calma durerile musculare, durerile articulare și alte afecțiuni dureroase. Capacitatea capsicumului de a stimula circulația sângelui, îl face un ingredient popular în cremele pentru masajul scalpului și masajul feței. Societatea Americană de Cancer promovează utilizarea uleiului de mentă în cremele pentru masaj pentru a ușura durerile musculare, artrita, reumatismul și nevralgia.

Creme pentru lubrifiere

Cremele de masaj folosite ca lubrifiant pentru masaj includ ulei de jojoba sau ulei de sâmbure de strugure ca ingrediente principale. Uleiul de jojoba este format din acizi grași și este un balsam și un hidratant bun pentru. Uleiul de jojoba este similar cu sebumul secretat de glandele sebacee umane. Uleiul din semințele de struguri este un alt ulei bogat în antioxidanți; este utilizat în cremele pentru masaj ca un umectant care atrage hidratarea pielii. Uleiul din semințe de struguri conține vitamina E și este non-alergic, ceea ce îl face util pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Creme pentru aromaterapie

Masajul și aromaterapia lucrează împreună pentru a calma sau pentru a stimula, în funcție de tipul de ulei conținut în crema de masaj. Societatea Americană de Cancer recomandă masajul aromaterapeutic pentru pacienții cu cancer pentru a reduce stresul, greața și depresia. Diferitele uleiuri esențiale pot fi adăugate în crema pentru masaj pentru diluarea uleiurilor concentrate. De exemplu, lavanda este folosită pentru relaxare. Rozmarinul stimulează circulația și este utilizat pentru masajul scalpului.

Sursă foto: Massage Education


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*