Cum să ai o piele fină cu ajutorul bambusului

Cine nu își dorește o piele fină, hidratată, cu un aspect sănătos? Cu toate acestea, devine din ce în ce mai greu să ne menținem pielea strălucitoare, iar acest lucru nu se datorează doar ritmului de viață haotic care nu ne permite să ne urmăm zilnic ritualul de frumusețe, ci și factorilor externi care nu fac altceva decât ne afecteze încet, dar sigur pielea. De la stresul cotidian, până la radicalii liberi și poluarea din aer, toate își lasă amprenta nu doar pe organismul nostru, ci și pe piele. Din fericire, există un ingredient minune care ne poate ajuta să ținem piept tuturor acestor probleme și să ne bucurăm de o piele cu un aspect wow. Este vorba de bambus, cea mai bogată sursă naturală de siliciu organic.

Se spune că siliciul este elixirul tinereții. Îl regăsim predominant în țesuturile conjunctive precum piele, vase de sânge, cartilaje sau oase, însă, odată cu trecerea timpului, cantitatea de siliciu produsă în mod normal de organism începe să scadă, iar acest lucru nu trece neobservat la exterior. Mai mult decât atât, studiile au arătat că la persoanele care au un stil de viață nesănătos, concentrația de siliciu din organism scade cu o viteză foarte mare. În cazul unui deficit de siliciu, prima care are de suferit este pielea. Ea devine mult mai uscată, îmbătrânește prematur și își pierde din elasticitate. Din fericire, bambusul conține o cantitate mare de siliciu organic (peste 70%) care ajută pielea să își recapete elasticitatea și să obținem acea textură mătăsoasă și delicată la care visăm. Bambusul nu are în componența sa doar siliciu, ci și fibre solubile și insolubile, aminoacizi, proteine, vitamine și minerale care ajută la hidratarea în profunzime a pielii și la tonifierea ei. Extractul de bambus îți protejează pielea și de factorii de mediu și te ajută să o menții hidratată mai mult timp.

Un alt beneficiu al bambusului este menținerea ph-ului natural al pielii. Cât de important este acest lucru? Un nivel echilibrat al ph-ului protejează pielea împotriva poluării și încetinește ritmul îmbătrânirii. O piele cu un ph echilibrat are un aspect mult mai sănătos și mai tânăr. Așa că, dacă vrei să te bucuri de toate aceste beneficii, ar fi bine să te asiguri că bambusul se regăsește ca ingredient principal în produsele tale de îngrijire zilnică.

Noi îți recomandăm crema sau gelul hidratant cu bambus Kosmo Oil. Ambele produse sunt extrem de eficiente și au microparticule de bambus care acționează ca un balsam natural. Rezultatele sunt vizibile imediat după prima aplicare, pielea fiind mult mai suplă și mătăsoasă. Dacă introduci produsele de îngrijire a pielii pe bază de bambus în rutina ta zilnică, cu timpul vei vedea că elasticitatea și rezistența pielii va fi îmbunătățită, microcirculația sanguină va fi accelerată, iar tu vei radia de fericire pentru că în sfârșit vei fi mulțumită de aspectul pielii tale!

Produsele pe bază de bambus pot fi folosite și în cadrul masajelor, mai ales dacă vorbim de celebrul masaj anticelulitic cu bețe de bambus. Efectele unui astfel de masaj sunt vizibile după câteva ședințe, atunci când stratul de piele se va uniformiza, grăsimile de la suprafața pielii vor dispărea și tu te vei bucura de o siluetă armonioasă. Indiferent dacă optezi pentru crema sau gelul cu bambus Kosmo Oil, pielea ta va arăta mult mai bine și va fi mult mai hidratată și sănătoasă, exact așa cum ți-ai dorit!


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*