Masajul combate stresul și oboseala! Ce produse sunt recomandate

Încă din cele mai vechi timpuri, masajul a reprezentat una dintre tehnicile de bază folosite pentru a alunga stresul și oboseala. Stilul de viață modern ne impune tuturor folosirea unor mici artificii care să ne ajute să ne păstrăm energici și relaxați. Oboseala acumulată este extrem de dăunătoare pentru sănătate, însă aceste efecte negative pot fi alungate rapid chiar în confortul casei tale.

Te întrebi cum? E foarte simplu. Numeroși specialiști în domeniu sunt dispuși să se deplaseze la locuința ta pentru a-ți oferi chiar și zilnic doza de relaxare și de sănătate prin masaj. De exemplu, masajul de relaxare ajută la eliberarea tensiunii din organism, la tonifierea corpului, menținerea flexibilității mușchilor, la reducerea durerilor muscularea și la îmbunătățirea tonusului pielii. Mai mult decât atât, cu produsele potrivite, vei avea parte de o adevărată sesiune de relaxare, iar mintea și corpul tău se vor reface după o zi stresantă și obositoare.

 Kosmo Oil plusează în acest domeniu cu ajutorul unor produse la prețuri accesibile și de foarte bună calitate. Fie că sunt sub formă de cremă, gel sau ulei, aceste produse pot face diferența indiferent despre ce tip de masaj discutăm, fie de relaxare sau terapeutic.

Uleiul reconfortant de la Kosmo Oil reechilibrează fizic și psihic întregul organism, te eliberează de stres și anxietate și creează o stare de liniște și relaxare interioară. Conține Portocală, Patchouly, Salvie, uleiuri vegetale de măsline, migdale dulci, avocado, morcov, care ajută la refacerea epidermei uscate și conduc la difuzarea rapidă a amestecului balsamic în piele. Uleiul de morcov, bogat în vitaminele A, E și F ajută la refacerea epidermei uscate și fiind bogat în beta-caroten oferă protecție împotriva agresivității factorilor externi (radiații UV, vânt, agenți poluanți). Se aplică prin masare ușoară pe tot corpul, iar după masaj pielea rămâne netedă, catifelată și plăcut parfumată.

Un alt produs recomandat, însă de data aceasta pentru masajul terapeutic, este crema antireumatică pentru genunchi, spate și mâini de la Kosmo Oil. Are efect de calmare rapidă a durerilor reumatice, articulare și osoase. Este indicată și pentru tratarea inflamațiilor post-traumatice și a picioarelor obosite și încălzește și relaxează musculatura. Crema cu efect antireumatic Kosmo Oil conține ulei esențial de cedru, mentol și camfor. Se aplică o cantitate generoasă în locurile dureroase și se masează până când crema este complet absorbită. Aplicarea cremei se poate repeta de 2-3 ori pe zi.

Masajul executat corect contribuie decisive la senzația de relaxare. În plus, persoanele cu diverse afecțiuni pot apela la specialiști care utilizează diverse tehnici terapeutice de masaj prin care scapi de dureri în orice zonă a corpului.

Un specialist va ști întotdeauna ce tip ce produs se potrivește și, utilizat corect împreună cu tehnica de masaj, va da rezultate dorite imediat. Beneficiile masajului, indiferent că ne referim la cel de relaxare sau la masajul terapeutic, apar imediat și îți redau energia și tonusul.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*