Masajul şi sănătatea pielii

Aplicarea tehnicilor de masaj are scopul de a îmbunătăţi starea de sănătate şi de spirit. Prin aplicarea produselor cosmetice pecial destinate acestei terapii, se acţionează într-un mod benefic asupra pielii, conferindu-i fermitate, supleţe şi tonifiere.

 Masajul

Tipurile de masaj sunt numeroase, iar  pentru un tratament de relaxare  şi întreţinere a pielii, masajul de este una dintre cele mai eficiente modalităţi care  induce o  stăre de bine atât fizică, cât şi psihică. Masajul de relaxare este cel mai indicat în aplicarea tratamentelor care vizează îngrijirea şi întreţinerea pielii. Masajul de relaxare se poate efectua pe tot corpul, denumit masaj de relaxare total, sau pe o anumită zonă, acesta fiind numit masaj de relaxare parţial.

Şedinţele de masaj au ca scop eliminarea stresului din organism şi relaxarea totală. Se îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, fapt ce conduce la o mai bună funcţionare şi oxigenare. Prin aplicarea acestui tip de masaj pielea se bucură de un tratament total care asigură hidratarea şi hrănirea optimă.

Produsele Kosmo Oil

Gama Kosmo Oil destinată întreţinerii corporale, aduce pe piaţă o  serie de produse pentru wellness şi masaj renumite pentru conţinutul de principii active naturale fabricate de către cei mai importanţi producători în domeniu. Produsele Kosmo Oil au o foarte bună compatibilitate epidermică, ingredientele 100% naturale asigurând refacerea şi întreţinerea pielii.

Crema pentru masaj cu lavandă şi unt de shea

Acest produs Kosmo Oil este destinat pentru îngrijirea pielii deshidratate care prezintă tendinţe de pierdere a elasticităţii. Este indicată în aplicarea masajului de relaxare, dar poate fi aplicată şi acasă, în îngrijirea corporală. Crema pentru masaj conţine unt de shea şi un concentrat activ din trei uleiuri vegetale, migdale, măsline şi lavandă,  care au rolul de a tonifia epiderma, de a-i conferi fermitate, relaxând, crescând aportul de colagen, prezentând şi efect antireumatic.

Untul de shea

Ingredientul de bază al Cremei pentru masaj este untul de shea.  Arborele de shea este recunoscut pentru proprietăţile extraordinare pe care le are, fiind denumit şi „arborele vieţii”. Untul de shea este extras din nucile arborelui, iar beneficiile acestuia  asupra pielii sunt majore, asigurând un aport important de vitamine, minerale şi acizi graşi. Untul de shea asigură regenerarea la nivel celular şi echilibrează hidrolitic. Tot acest ingredient miraculos asigură înlăturarea semnelor de îmbătrânire specifice trecerii timpului, stimulând producerea de colagen,  are efecte antiinflamatorii, creşte circulaţia sangvină şi accelerează cicatrizarea pielii. Este indicat pentru pielea sensibilă, ajută la tratarea vergeturilor, erupţiilor cutanate, eczemelor, dermatitelor şi arsurilor solare.

Untul de shea relaxează, fiind astfel indicat în aplicarea masajului de relaxare.

Uleiurile de migdale, măsline şi lavandă

Aceste uleiuri din compoziţia Cremei pentru masaj cu lavandă şi unt de shea, ajută la pătrunderea rapidă a produsului în piele, conferind un aspect mătăsos şi susţinând producerea de colage. Toate aceste ingrediente vor ajuta la aplicarea unui masaj eficient, pielea bucurându-se de un tratament complet prin care i se asigură relaxare, curăţare, tonifiere, întinerire şi sănătate.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*