Ulei de masaj, ce produse folosești pentru o piele perfectă!

Ai decis să apelezi la beneficiile masajului pentru a te bucura de o piele fină și catifelată. Dar oare ce tipuri de ulei sunt cele mai indicate atunci când vine vorba despre produsele folosite la masaj, pentru a avea într-adevăr efect. Ei bine, despre aceasta îți vom vorbi noi acum.

Uleiul de măsline are importante proprietăţi împotriva îmbătrânirii, îmbunătăţeşte fermitatea şi elasticitatea pielii şi îi conferă un aspect auriu absolut cuceritor!

Mai nou, uleiul de migdale se bucură de aceleași proprietăți cu cel de măsline, dar vine în plus față de acesta, cu textura să, mult mai favorabilă masajului: este uşor şi lejer, alunecă irezistibil pe piele, nu se absoarbe prea repede. La aceasta se adaugă și mirosul plăcut al acestuia, care te va încânta și va face ca experiența masajului să fie una cât mai plăcută.

Despre beneficiile uleiului de cocos pentru organism ai tot aflat în ultima vreme, dar ce ai spune dacă ți-am zice că este un excelent ulei de masaj fiind recomandat şi persoanelor care au probleme cu acneea, pentru că este unul dintre puţinele produse de gen care nu încarcă porii şi nu provoacă astfel apariţia coşurilor.

Uleiul din seminţe de struguri este ceva mai scump, dar merită fiecare bănuț. Conține acid linoleic şi alte substanţe nutritive care îţi protejează tinereţea, sănătatea şi frumuseţea pielii.

Chiar dacă nu-ți vine să crezi, uleiul de floarea soarelui prezintă avantajul de a fi uşor şi de a „curge” plăcut pe piele, fiind recomandat mai ales în cazul masajelor în care presiunea exercitată de mâini este foarte importantă.

Uleiul de avocado este o altă alternativă excelentă atunci când vine vorba de ulei de masaj. Este considerat unul dintre cele mai puternice produse împotriva îmbătrânrii, care îţi va îmbunătăţi elasticitatea pielii şi care, folosit constant, poate atenua şi aspectul ridurilor fine. Aşa cum ai ghicit deja, acest ulei este extraordinar mai ales în masajul feței!

Un alt produs cu efect benefic al celor de la Kosmo Oil este și uleiul anticelulitic Body Fresh cu piper și portocală, care utilizat zilnic și combinat cu un masaj energic efectuat cu aparatul pentru masaj sau manual, ajută la remodelarea rapidă a siluetei. Aveți grijă și nu folosiți însă produsul dacă aveți piele sensibilă sau cu fragilitate capilară și varice.

De fapt, produsele de la Kosmo Oil pentru masaj și numai sunt alcătuite din ingrediente active 100% naturale pentru piele și 0% apă. Substanțele active utilizate la fabricarea produselor Kosmo Oil sunt fabricate în laboratoare de prestigiu din Franța, Germania, Elveția, Spania și se disting printr-o foarte bună compatibilitate epidermică a căror eficacitate este dovedită. De asemenea, produsele de la Kosmo Oil au în compoziția lor și anumite uleiuri despre care ți-am vorbit mai pe larg, ceva mai sus, menite să îți vină în ajutor.

Astfel, uleiul de avocado, aflat în componența multor produse de la Kosmo Oil pătrund adânc în epidermă unde elibereaza vitaminele A, D și E, lecitină, potasiu. Regenerează epiderma și hidratează pielea supusă agresiunilor factorilor externi, fiind ușor absorbit de piele, având excelente proprietăți emoliente.

Nu ezita să alegei produsele de la Kosmo Oil atunci când vine vorba de uleiuri de masaj. Suntem siguri că vei aprecia și tu, așa cum se cuvine, proprietățile acestora, iar pielea dumneavoastră va avea parte numai de ingrediente naturale, care o vor ajuta să se mențină tânără și sănătoasă mai mult timp.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*