Uleiul pentru masaj – ce să alegi pentru o experiență relaxantă

Fără îndoială că de multe ori te-ai simțit încordată după o zi petrecută la birou. Dacă nu știi cum să scapi puțin de această tensiune, ce părere ai dacă ți-am sugera să apelezi la un masaj relaxant cu uleiuri esenţiale? Utilizarea uleiurilor pentru masaj vine să sporească efectele benefice pe care acesta le are asupra organismului. În funcţie de rezultatul pe care doreşti să-l obţii de la ședințele de masaj, de calmare, energizare, relaxare sau chiar afrodiziac, folosind uleiul de masaj, pielea ta îl va absorbi și starea ta de spiriti se va îmbunătăți considerabil.  Cu toate acestea, este foarte important să iei măsuri de precauţie în ceea ce priveşte utilizarea uleiurilor esenţiale în masaj. Dacă ştii că eşti alergică la un anumit ulei, nu-l folosi. De asemenea, trebuie să soliciţi informaţii cu privire la modul exact în care se utilizează uleiul pe care intenţionezi să-l foloseşti.

Dacă vrei să nu ai parte de surprize neplăcute, atunci îți recomandăm uleiurile pentru masaj de la Komo Oil. Primul pe lista noastră este Uleiul de masaj Sweet Dreams. Relaxarea generată prin masajul cu acest ulei balsamic, bogat în Rozmarin, Vetiver, Lavandă și May Chang, previne insomnia cauzată de stresul cotidian sau somnul agitat. Uleiurile de măsline, avocado și migdale dulci fiind rapid absorbite, penetrează complet epiderma și ajută la difuzarea amestecului calmant având ca rezultat o piele netedă, catifelată și plăcut parfumată.

Urmează Uleiul pentru masaj cu scorțișoară și portocală, cu efect de tonifiere a epidermei, fiind indicat și ca detoxifiant în celulită. Utilizat cu regularitate zilnică, împreună cu un masaj energic efectuat cu aparatul pentru masaj sau manual, uleiul ajută la tonifierea rapidă a epidermei dar și la eliminarea oboselii acumulate după o zi grea de muncă. Scorțișoara asigură detoxifierea locală prin reducerea surplusului de apă și a toxinelor din țesutul adipos, iar portocala vine cu un plus de fermitate și prospețime pielii. Uleiurile vegetale de măsline, avocado, migdale dulci și morcov ajutaă la difuzarea amestecului la nivelul țesuturilor, având ca rezultat o piele netedă, catifelată, cu textură și tonus ridicate. Acest ulei se aplica pe corp în timpul ședințelor de masaj, sau după baie și se masează până când  este complet absorbit de piele.

În fine, un alt produs care poate fi folosit cu succes este și Uleiul pentru masaj neutru, o combinație de 4 uleiuri vegetale de măsline, migdale dulci, avocado, morcov care tratează epiderma uscată, redă elasticitatea și mărește tonusul pielii. Este un ulei fără miros, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea lui în orice tip de tratament corporal.

Uleiul de morcov, bogat în vitaminele A, E, F, ajută la refacerea epidermei uscate și fiind bogat în beta-caroten oferă protecție împotriva agresivității factorilor externi (radiații UV, vânt, agenți poluanti). Uleiul pentru masaj neutru este ideal pentru hidratrea și regenerarea epidermei. Se aplică prin masare ușoară pe tot corpul, iar după masaj pielea ta rămâne netedă și catifelată.

Nu mai amâna, și încearcă unele ședințe de masaj, folosind produsele de la Kosmo Oil, iar pielea ta va beneficia din plin de acestea. Ca să nu mai vorbim și de faptul că va fi o experiență relaxantă pentru tine!

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*