Ești în căutarea saloanelor de masaj din Pitești?

Cine nu-și dorește un moment de relaxare, în care să-și poată recăpăta energia pierdută de-a lungul zilei de muncă, sau pur și simplu să se răsfețe un pic? Dorința poate fi împlinită prin rostirea cuvântului magic: MASAJ.

Dacă ești la sau din Pitești, află că sunt multe clinici sau centre, pitite prin tot orașul, care oferă nenumărate servicii în acest sens. Iar dacă stați la dubii, de merită sau nu să mergeți la o ședință de masaj, trebuie să știți că sunteți pe punctul de a rata nenumărate beneficii pe care le promite un astfel de tratament. Mai exact:

  • –          Regenerarea celulelor
  • –          Amânarea bătrâneții
  • –          Eliminarea stresului
  • –          Un boost de energie
  • –          Piele fermă și catifelată
  • –          O circulație sangvină bună
  • –          Ameliorarea afecțiunilor
    –          Pierderea în greutate.

În caz că ați luat deja o decizie, probabil vă gândiți unde puteți să mergeți?

Ce oferte de masaj găsiți la Pitești?

Fie că optați pentru un salon de frumusețe, în care, de obicei puteți conta pe serviciile specialiștilor pentru a vă face masaj anticelulitic (inclusiv cu bețe de bambus!), drenaj limfatic, reflexoterapie sau un masaj de relaxare, fie  vă încumetați să încercații un masaj erotic la un salon sau să faceți kinetoterapie, cert este că fiecare alegere vă poate aduce anumite beneficii și, per total, vă poate oferi o stare de bine, reconfortantă. Important în acest caz este să știți exact ce vă doriți și care sunt beneficiile fiecărui tip de masaj și costurile pe care le implică. Să începem cu o listă a tipurilor de masaj la care puteți apela în Pitești și efectele lor asupra organismului:

  • Masaj anticelulitic cu bețe de bambus. Spre deosebire de masajul anticelulitic tradițional, acesta se consideră a fi de două ori mai eficient, aducând rezultatele scontate într-un timp mai scurt. În plus, este unul dintre cele mai apreciate tipuri de masaj, din rândul celor de tonifiere și relaxare. Procesul implică utilizarea unor tije de bambus, de diferite dimensiuni; o plantă care pentru asiatici întruchipează liniștea, simplitatea și alinarea. Fiecare dintre ele, are un anumit rol. “Bambusul solniță” se utilizează pentru ungerea pielii cu uleiuri esențiale, “Bambusul clasic”, pentru a destinde mușchii, “Bambusul fagot” – în vederea stimulării sângelui și, nu în ultimul rând, “Bambusul ploaie”, folosit pentru a relaxa mușchii și a elimina toxinele din organism. În funcție de doleanțe, acest tip de masaj se poate face pe tot corpul sau doar pe anumite porțiuni, cum ar fi tălpile sau fața. Procedura e simplă: trupul sau o anumită zonă a acestuia e uns cu uleiuri esențiale. Uleiul de bambus de exemplu, are efect antivergeturi! Tehnica aplicată presupune mișcări de rotire și alunecare a bețelor de bambus, asupra cărora, expertul activează uneori o anumită presiune, în vederea obținerii relaxării și tonifierii muculaturii. Iar grație mișcărilor rulate, suprafața este drenată iar toxinele – eliminate. Beneficiile? Spre deosebire de un simplu masaj de relaxare, care are doar efecte detensionante, masajul cu bețe de bambus vă ajută să scăpați de inestetica celulită, efectele fiind deja vizibile după 4-6 ședințe!. Totodată, el oferă trupului vitalitate. Este o opțiune potrivită pentru cei ce-și doresc îmbinarea utilului cu plăcutul, fiind promițător în ceea ce privește obținerea supleții, întărirea țesuturilor, înlăturarea excesului de apă și eliminarea senzației de picioare grele.
  • Masaj de relaxare. Piteștenii care-și doresc să-și încarce bateriile se pot gândi la un masaj de relaxare, pentru că reprezintă o cale eficientă în vederea eliminării stresului și detensionării. Pe lista beneficiilor mai pot fi adăugate și faptul că ajută la îndreptarea unei posturi greșite, îmbunătățește circulația sângelui și mobilitatea articulațiilor, menține elasticitatea pielii iar, cel realizat în zona scalpului, vă poate ajuta să aveți un păr mai sănătos și mai frumos. În ceea ce privește tehnica, majoritatea maseurilor preferă să înceapă cu partea de sus a corpului. Masajul se efectuează întotdeauna doar pe mușchi, insistându-se pe zonele adesea tensionate, prin intermediul unor mișcări lente, circulare sau asupra cărora se exercită puțină presiune. Printre tipurile de masaj de relaxare care pot fi găsite la Pitești se numără și masajul cu roci vulcanice. Tehnică terapeutică veche, se consideră că ar avea efecte atât asupra echilibrării energetice cât și asupra detoxifierii. În acest caz, tehnica implică mișcări centripete, de la periferie spre centru, după o încălzire prealabilă a zonei afectate. Pietrele sunt netede. Pentru spate, mâini și picioare se folosesc pietrele rotunde, în timp ce pentru gât sau coloana cervicală – pietre fine, de dimensiuni mici.

Prestatorii masajului pentru relaxare utilizează de obicei varii uleiuri și uleiuri esențiale. Dacă sunteți alergic, e bine să anunțați din timp, pentru a se înlocui de exemplu uleiul de migdale cu cel de semințe de struguri. Dacă vă doriți hidratare, uleiul de măsline și cel de avocado contribuie masiv la acest lucru. De cealaltă parte, uleiurile esențiale vă pot insufla o stare de bine. Aroma de levănțică eliberează de stres și calmează mintea. Aroma de trandafir sau scorțișoară sporește concentrarea, cea de cedru sau pin – alungă tristețea, iar aroma de iasomie echilibrează sistemul hormonal. Partea bună e că există nenumărate tipuri de uleiuri esențiale aroma cărora aduce nu doar relaxare ci și multe alte beneficii. Întrebați maseurul de ce fel de uleiuri dispune.

  • Kinetoterapie. Cunoscută și sub numele de „vindecare prin mișcare”, kinetoterapia este o formă de recuperare medicală, adaptată fiecărui pacient, urmărindu-se ca, prin intermediul ei, să se refacă anumite funcții ale corpului. Este excelentă atât în vederea tratării unor afecțiuni (ale organelor interne, boli cardiovasculare, respiratorii, metabolice, digestive), cât și în urgentarea procesului de recuperare a afecțiunilor locomotorii. Tehnica se referă la varii exerciții și mișcări care diferă în funcție de client și problemele cu care se confruntă acesta. Printre beneficiile kinoterapiei se numără corectarea tulburărilor de poziție a coloanei vertebrale, creșterea mobilității articulare, refacerea forței musculare, ameliorarea funcțiilor de coordonare, control și de echilibru a corpului, reeducarea sensibilității etc.
  • Reflexoterapie. Tehnică veche de mii de ani, reflexoterapia constă în masarea tălpilor în zone care se cred a corespunde anumitor organe. Tehnica e simplă, constând în utilizarea masajului digital pentru a atinge varii puncte-reflexe, situate pe talpa piciorului (uneori palme), în vederea eliminării toxinelor și a stimulării funcțiilor întregului organism. Acest tip de masaj se dovedește a avea nenumărate beneficii pentru cei care urmăresc să scape de crampe musculare, stres, migrenă, oboseală, dar și de afecțiuni digestive, hepato-biliare, renale, circulatorii sau de tulburări endocrine. Dacă aveți intoleranță la durere, sunt șanse mari ca primele ședinte de reflexoterapie să pară cam dureroase, senzația însă va dispărea în timp.
  • Masaj erotic. E una dintre obțiunile pe care puteți s-o luați în calcul dacă vă doriți să îmbunătățiți starea de sănătate, și poate fi privit ca o formă de fizioterapie. Individual sau pentru cupluri, dincolo de toate prejudecățile pe care le-ar putea stârni denumirea, acest tip de masaj are nenumărate beneficii. Printre ele se numără: înlăturarea stresului și anxietății, reglarea fluxului sangvin, dar și tratarea ejaculării precoce, îmbunătățirea fertilității la ambele sexe și capacitatea de interacțiune socială. Potrivit specialiștilor, cel mai bun mod de începere și încheiere a mesajului erotic vizează masarea capului și a feței. La capitolul tehnică pot fi incluse mișcările ușoare și circulare. Ritmul masării poate trece de la unul lent la unul alert.

Prețuri și beneficii ale masajului executat la Pitești

Dacă știți deja ce tip de masaj vă doriți, puteți afla mai jos cam ce sumă de bani trebuie să plătiți pentru fiecare dintre ele:

–          Masaj anticelulitic cu bețe de bambus. Există oferte la Pitești care propun un astfel de masaj cu 30-50 de lei/ședință.

–          Masaj de relaxare: 35-50 de lei/ ședință

–          Kinetoterapie: 45 – 65 de lei. Poate depăși suma de 250 de lei, în funcție de opțiunile alese.

–          Reflexoterapie: 20-40 de lei/ședință

–          Masaj erotic. Unul simplu vă costă în jur de 140 de lei, iar dublu – 280.

Și dacă vreau masaj dar nu vreau să ies din casă?

Firește, la Pitești, ca și în restul țării, există specialiști care prestează servicii la domiciliu. Dacă nici această variantă nu vi se pare convenabilă, sau pur și simplu nu dispuneți de timp să căutați pe net și să dați telefoane sau e-mail-uri, nu e totul pierdut. Există și tipuri de masaj pe care vi le puteți face chiar dumneavoastră, fiind simple și eficiente. Găsești mai jos masajul potrivit, în funcție de ce efecte doriți să obțineți.

Visați la un abdomen plat?

Ciupiți burta cu degetele timp de 2-3 minute. Efectuați apoi mișcări în sensul acelor de ceasornic. Opriți-vă câteva clipe în punctele sprecifice orelor 3, 6, 9 și 12, și efectuați un punct de presiune. Puteți utiliza în acest proces un ulei esențial de busuioc sau tarhon.
Pentru a obține un efect de masaj mai rapid și un stomac mai plat, este recomandat să luați suplimente naturale de eliminare a grăsimilor, cum ar fi Reduslim, Matcha slim sau Keto Actives

Luptați contra senzației de picioare grele?

Spuneți adio acestei senzații. Cum? Lungindu-vă pe spate, ridicând fiecare picior în parte și efectuând presiuni de alunecare dinspre tălpi spre coapse. Uleiul de chiparos se dovedește o companie bună în timpul procesului.

Eterna piele “coajă de portocală?

Nu e nevoie să investiți în tratamente exagerat de scumpe. Puteți apela la aliatul de nădejde, auto-masajul. Strângeți pielea ca și cum ați frâmânta aluatul și exercitați presiuni prin alunecare în zona cu celulită timp de 5 minute. Făcut dimineața și seara, acest masaj promite rezultate bune. Vă ajută și uleiul esențial de rozmarin sau grapefruit.

Vă doriți brațe tonifiate?

Soluția se află… chiar în mâinile dvs. Fricționați intens interioarele brațelor și ciupiți tricepsul pentru a asigura penetrarea adâncă a uleiului de lavandă sau mușcată. Frământași și ciupiți exteriorul brațelor, plecând de la cot spre umăr.

Fie că alegeți un masaj făcut de specialiști, sau vi-l faceți singuri, efectele sale benefice sunt incontestabile. Convingeți-vă de acest lucru!

 


MWISHO PE FACEBOOK





Ai ceva de adăugat?...

*