Tehnicile de masaj anticelulitic şi uleiurile vegetale

Produsele cosmetice anticelulitice sunt aproape indispensabile atunci când se aplică tehnici de masaj specific. Pe lângă efectele benefice pe care le are masajul asupra corpului, uleiurile vegetale folosite pentru tratarea problemelor situate la nivelul pielii, vin să garanteze reuşita unei astfel de terapii. 

Produsele Kosmo Oil

Produsele Kosmo Oil sunt fabricate în Spania, Franţa, Germania şi Elveţia, în laboratoare care lucrează după formule renumite, în care substanţele active utilizate se disting printr-o foarte bună compatibilitatea epidermică.

Ingredientele 100% naturale, garantează rezultate rapide, produsele intervenind asupra pielii într-un mod delicat, diminuând fiecare problemă de la acest nivel.

Produsele anticelulitice puse la dispoziţie de Kosmo Oil, transferă pielii beneficiile extraordinare ale ingredientelor, printre care se enumeră uleiurile esenţiale de diferite provenienţe.

Uleiul anticelulitic Body Fresh

Acest produs este recomandat în aplicarea masajului anticelulitic, ajutând la remodelarea rapidă a zonelor afectate de celulită.

Ingredientul de bază al Uleiului anticelulitic Body Fresh este uleiul esenţial de piper negru. Proprietatea principală a acestuia este aceea de a stimula detoxifierea locală, eliminând surplusul de apă din ţesutul adipos. Un alt ingredient aflat în compoziţia produsului este uleiul de portocală. Acesta acţionează asupra pielii, tonifiând-o şi conferindu-i prospeţime şi supleţe. Ca ingrediente secundare, uleiurile de avocado, măsline şi migdale au rolul de a asigura difuzarea produsului anticelulitic la nivelul ţesuturilor.

Uleiul anticelulitic se aplică odată cu tehnici de masaj energic şi poate fi folosit zilnic. Celulita va începe să se diminueze, iar pielea va căpăta un aspect neted şi catifelat.

Masajul anticelulitic

Tehnicile masajului anticelulitc cel mai des folosite sunt netezirea, fricţiunea, tapotamentul, vibraţiile, cernutul, rulatul, scuturatul, tracţiunile, presiunile, toate dublate de aplicarea produsului anticelulitic.  Masajul anticelulitic se aplică într-o manieră mai puternică, uneori fiind chiar dureros. Prin acest tip de masaj se urmăreşte stimularea elesticităţii pielii, a ţesuturilor subcutanate şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. De asemenea este stimulat sistemul limfatic, răspunzător de instalarea celulitei şi de luarea în greutate, favorizându-se astfel  eliminarea toxinelor.

Masajul poate fi aplicat de către un terapeut sau şi-l poate aplica fiecare acasă, insistând pe zonele afectate de celulită. Se poate apela la  masajul prin răsucire, indicat coapselor şi şoldurilor, executându-se  prin prinderea în palme a unei porţiuni mari de piele, continuând cu răsucirea în sensuri diferite, ca şi cum s-ar stoarce un prosop ud.

Masajul prin ciupire este o altă tehnică de automasaj, constând  în strângerea şi ridicarea pielii, asemeni unui frământat. Se aplică folosind degetele şi palmele şi este indicat pentru zona şoldurilor, coapselor şi pentru burtă.

Masajul cu pumnii are scopul de a  favoriza spargerea depozitelor de grăsime de sub piele, ajutând astfel organismul să le elimine mai uşor. Se aplică în forţă, acţionând energic asupra zonelor afectate. Aplicarea acestor tehnici se va face odată cu Uleiul anticelulitic Body Fresh, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*